NEDELJNI HOROSKOP 25.04.- 02.05.2022: RIBAMA IZNENAĐENJA KUCAJU NA VRATA, BIKOVI SU GLAVNI LIKOVI NEDELJE

Ova nedelja je nedelja u kojoj će se Ribama dešavati neverovatne stvari, Bikovi će biti glavni likovi ove nedelje, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 25.04.- 02.05.2022.

OVAN

Ovonedeljno pomračenje Sunca 30. aprila donosi velike promene u načinu na koji zarađujete, štedite ili trošite novac. Bilo da se radi o iznenadnom odlasku sa vaše trenutne pozicije ili srećnom neočekivanom dobitku koji će vam isplatiti sve veći gomila računa, vreme je da sagledate resurse koje imate na raspolaganju. Sve u svemu, pred vama je izazov da zatražite svoju nezavisnost i steknete poverenje u ono što imate. Pokušajte da izbegnete da se upoređujete sa drugima ove nedelje jer će biti veoma lako da se uhvatite u koštac sa stvarima koje ne možete da kontrolišete

BIK

Vi ste ono što deca zovu „glavni lik“ ove nedelje jer je pomračenje Sunca 30. u vašem znaku. Iako biste radije ostali u istom obrascu držanja zauvek ako to znači da možete da izbegnete neprijatnu promenu, pozvani ste da protresete stvari u ime samopoboljšanja. Možda je najbolje početi sa nečim lakim. Na primer, kada ste poslednji put kupili nove patike za trčanje? Ili ste uradili nešto malo drugačije sa vašom kosom? Ne mora da se desi odjednom, ali mora da se desi.

BLIZANAC

Najveće promene koje dolaze sa ovonedeljnim pomračenjem Sunca 30. verovatno su van vaše kontrole. Možda će biti neophodno da prilagodite svoja očekivanja o tome koliko možete da forsirate cilj u stvarnost i dozvolite univerzumu da vam pokaže šta je sledeće. Ulaganje toliko energije u nešto čemu se ne vidi jasan cilj samo vodi do sagorevanja. Uprkos neizvesnosti, takođe se osećate osveženo u svojoj sposobnosti da se artikulišete ove nedelje. Ovo je idealno vreme da razgovarate o situaciji sa prijateljima ili da se vratite na terapiju da biste dobili malo jasnoće.

RAK

Ovonedeljno pomračenje Sunca 30. je tu da uzdrma vaše grupe prijatelja, radno okruženje i veze u zajednici. Kako dostižete nove visine u sopstvenoj stabilnosti, ovo pomračenje je manje o ličnoj krizi, a više o podršci prijatelju u nevolji. Bez obzira da li pomažete kolegi da traži povišicu ili organizujete događaj za svoje komšije, vaša sposobnost da date prioritet saosećanju i brizi je veoma potrebna u ovom burnom vremenu. Bez preterivanja, podelite svoje bogatstvo.

LAV

Pomračenje Sunca u Biku 30. donosi nepredviđeno pomeranje vaših obaveza. Iako ste neko vreme žudeli za ovom promenom moći, manje je reč o mirnom ulasku u ono što ste zaradili, a više o žurnom suočavanju sa onim što vam je nametnuto. Ovo nije vreme da se pritajite ili ćutite. Mnogi su voljni da pomognu pa ne zaboravite da delegirate, ali na kraju, novac ostaje sa vama.

DEVICA

Možda ste mislili da su vaši planovi za putovanje i/ili obrazovanje zacrtani za ostatak ove godine, ali pomračenje Sunca 30. je tu da uzdrma stvari u poslednjem trenutku. Iako više volite da uvek imate kontrolu nad situacijom, sezona pomračenja ubrzava vreme i dozvoljava univerzumu da preuzme volan, ponekad u našu korist. Odloženo putovanje ili otkazani sastanak ostavljaju vam prostora da istražite šta bi još moglo biti vredno vašeg vremena. Ko zna? Ono što saznate ove nedelje moglo bi dovesti do neočekivanog duhovnog buđenja.

VAGA

Ne možete pomoći nikome ako ne pomažete sebi. Ovonedeljno pomračenje Sunca 30. pada u deo vašeg grafikona koji se bavi gubicima, tajnama i novcem drugih ljudi. U procesu ste učenja kako da se bolje brinete o sebi. Zatražite pomoć. Možda ćete biti iznenađeni ko želi da vam pomogne kada ste dovoljno ranjivi da priznate da vam je to potrebno.

ŠKORPIJA

Drama o odnosima koja se poslednji put pojavila sredinom novembra vraća se tokom ovonedeljnog pomračenja Sunca 30. Bez obzira da li prekidate vezu ili preuzimate obavezu na sledeći nivo, imate otkrića o svim vrstama dinamike jedan na jedan, od romantičnih veza, preko  bliskih prijateljstava do ugovora sa partnerima. Vaša nepokolebljiva lojalnost čini vas sjajnim partnerom. Međutim,  ovo nije vreme da se daju prioritet nečijim potrebama. Šta je to što zaista želite? Praćenje svog srca vodi vas u pravom smeru.

STRELAC

Promene u poslednjem trenutku na poslu ili u vašem dnevnom rasporedu poremetiće vaše najbolje planirane planove sa pomračenjem Sunca u Biku 30. Bez obzira da li vam se nudi povišica, uzimate prevremeno porodiljsko odsustvo ili krećete sa fitness kampom, ove promene imaju za cilj da unesu više mira i olakšanja u vaš život, čak i ako se sada osećate pomalo nestabilno. Vaš partner, vaša poslovna partnerka, koleginica, muž, supruga ili čak vaša majka mogu imati mnogo čvrstih mišljenja o tome kako treba da koristite svoje vreme. Ali znate šta je najbolje, verujte svom stomaku.

JARAC

Pomračenje Sunca 30. donosi niz divnih ili zbunjujućih obrta zapleta u vaš romantični život. Kada ste poslednji put pomislili na neku romansu, recimo onu iz novembra? . Pomračenja imaju tendenciju da iznesu situacije koje su sudbinske, na bolje ili na gore. Verujte da, bez obzira da li ovo traje ili je samo trenutak, da ste na ovo putovanje odvedeni s razlogom. Otvorite oči, otvorite srce.

VODOLIJA

Ovonedeljno pomračenje Sunca 30. donosi iznenadne promene kod kuće ili poremećaje u vašim odnosima sa porodicom. Ovo pitanje takođe može biti skuplje nego što ste prvobitno planirali. To je definitivno trenutak da testirate svoju izdržljivost i zapamtite da ste mnogo otporniji nego što sebi pripisujete.

RIBE

Dugo očekivano pomračenje Sunca 30. donosi probleme u komunikaciji, probleme sa automobilom i druge smetnje u vašem rasporedu. Ovo pomračenje je tu da uzdrma ono što ste ranije doživljavali kao stabilan i pouzdan unutrašnji krug, otkrivajući pukotine u temelju. Možda taj stari prijatelj koga ste nekada smatrali kontaktom za hitne slučajeve zaista nije tu u trenutku kada vam je potreban, ali vaše novie komšije su spremne da vam pomognu u trenutku.  Očekujte da će neočekivano stići pravo na vaša ulazna vrata.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x