NEDELJNI HOROSKOP 25.10-31.10.2021: DOBRA NEDELJA ZA RAKOVE, JARCI SE OSLOBAĐAJU ILUZIJA

Dobra nedelja očekuje Rakove, Blizanci će iskoristiti svoj šarm, Jarci se mogu osloboditi iluzija koje su im bile prepreke, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 25.10-31.10.2021.


OVAN

Ovo bi mogla da bude prosečna nedelja za Ovnove. U ljubavnim i bračnim odnosima neće biti nekih preteranih iznenađenja. Kada su u pitanju "solo" Ovnovi za njih su predikcije ove nedelje bolje i mogu se nadati predlogu za vezu.  U finansijskom smislu, nedelja može doneti osrednje rezultate. Međutim, možda ćete dobiti finansijsku pomoć i poklon od porodice. Kada je posao u pitanju, Ovnovi bi trebalo da se uzdrže od preterane argumentacije ili rasprave, jer bi to moglo da dovede do finansijskih gubitaka. Mogući su problemi sa infekcijama grla, pa izbegavajte hladna pića.


BIK

Ove nedelje Bikovi mogu očekivati dobar provod sa prijateljima. Kod zauzetih Bikova ovo bi bio dobar beg od problema sa partnerom. Međutim, vreme suočavanja dolazi. Možda ćete morati da shvatite važnost žrtvovanja ili odustajanja od nečega zbog svoje voljene osobe. Bikovi koji nisu u vezi bi trebalo da budu otvoreniji i spremniji za ponude za vezu. Ova nedelja će biti prosečna u smislu prihoda i rashoda, ali dobra za privrednike i posebno Ovnove koji vode porodični biznis. Kretanje planeta vam predviđa da ćete biti pod stresom jer preveliko opterećenje može poremetiti obrasce sna. Rešenje može biti joga ili lagane vežbe.


BLIZANAC

Uz pomoć svog talenta, harizme i moći analiziranja ove nedelja možete uspešno završiti dodeljene zadatke. Ovo vam može doneti priznanja iskusnijih osoba. Možda ćete nesvesno privući nekoga sa kim redovno komunicirate, ali budite oprezni jer možete biti zaslepljeni privlačnošću i ne uspete da otkrijete prave osobine te osobe. Osećaj nesigurnosti u vama može izazvati brigu, neodlučnost, depresiju i strah. Ovo može na neko vreme poremetiti lepotu i harmoniju vašeg života. Uzmite kratak odmor da biste proveli vreme sa svojom porodicom.  Ove nedelje možda če vam trebati više pažnje i ljubavi, posebno ako oko sebe imate osobu koja već zvuči kao pokvarena ploča.


RAK

Rakovi pred sobom imaju dobru nedelju. Dobro će raditi i ojačati svoju poziciju na radnom mestu ili dobiti ponudu za posao. Stvari bi konačno mogle da počnu da se odvijaju na način na koji Rakovi to žele. Ovaj period može doneti i finansijske dobitke, ali i zbližavanje sa voljenom osobom. Zdravlje je na zadovoljavajućem nivou, ali ne zaboravite da je stroga disciplina neophodna za održavanje dobrog nivoa kondicije.


LAV 

Spremni ste da se suočite sa izazovima za bolje izglede i eksperimentišete sa novim idejama, strategijama ili poslovima. Pokušajte da na tom putu, koji će imati prepreka, idete polako. Budite mirni, razmišljajte mudro i dopustite da vas instinkti vode do postizanja cilja. Dok planirate svoje finansije, označite svoje prioritete u rashodima i zadržite uravnotežen pristup. Postoje šanse da upoznate nove ljude i povećate svoju društvenu mrežu, što može povećati vaše izglede za ljubav.  Zvezde će ove nedelje staviti izazove na zdravstvenom polju, pa pokušajte da radite na svom imunitetu. 


DEVICA

Ove nedelje možete da se uzdate u planetarnu podršku za jačanje odnosa na poslu i napredak u karijeri. Na tom putu jedini izazov može biti vaš  nemar, previše samopouzdanja i lenjost. Ukoliko to savladate druga polovina nedelje će vam doneti napredak. Zvezde će vas favorizovati kajem nedelje pa možete očekivati materijalnu nagradu za vaš trud. Tokom nedelje mogu postojati oprečni stavovi o nekim važnim odnosima. Kvalitetan razgovor bi to mogao da reši. Stres može uticati na vaše zdravlje, pa se potrudite da preduzmete potrebne korake da promenite način života.


VAGA

Prvi deo nedelje može biti izazov za većinu vas. Konfuzija može prevladati, ali vi se sa tim mudro nosite. Oni na početku karijere  će verovatno uspeti u nameri da impresioniraju svoje iskusnije kolege i šefove svojim dobrim radom iako će to značiti dodatne sate angažovanja. Ako tražite bilo kakvu finansijsku pomoć od banke, možda ćete morati da se pokrijete dodatnim dokumentima. Preuzmite podršku porodice za rešavanje ličnih problema. Ima naznaka za kratko putovanje koje vam može pomoći da se odmorite, ali vodite računa da ne trošite previše na izlaske.


ŠKORPIJA

Ukoliko želite da unesete promenu u svoj život ova nedelja je šansa za to. Škorpije koje su raskinule svoju vezu konačno će prestati da pate i shvatiće da sve ima svoj rok trajanja. Škorpije u braku sa decom ove nedelje će biti ponosne na svoje potomke.  Oni koji rade sa multinacionalnim kompanijama verovatno će putovati u inostranstvo u službene svrhe i mogu očekivati dobre rezultate . Škorpije bi ove nedelje trebalo da se uvere da ne skreću sa fokusa i da usmere svoje napore u pravom smeru.


STRELAC

Ova nedelja vam može dati mnogo pozitivnih stvari, ali neki dani mogu doneti teške situacije. Ovo se odnosi posebno na strelce u dugim vezama. Savet je da nađete energiju u sebi i da se držite podalje od sukoba. Ostanite mirni i kontrolišite svoja osećanja što je više moguće. Možda ćete morati da iskoristite situaciju da biste postigli uspeh na poslovnom planu početkom nedelje. Ne upuštajte se u rasprave u karijeri i poslu. Za grešku možete platiti ogromnu cenu. Pazite da ne budete previše naporni i uporni, kako vas ljudi oko vas ne bi odbili. Dobra vest je da vikend može doneti rešenje problema.


JARAC

Predstojeća nedelja može biti ispunjena novim iskustvima.  Oslobodićete se nekih iluzija koje vas dugo proganjaju.  Ove nedelje ćete se pokazati kao nezavisni, ambiciozni i visoko ciljno orijentisani. Inteligencija i brza pamet mogu vam omogućiti da postignete svoje ciljeve bez mnogo napora. Period može biti veoma povoljan za vas, posebno u karijeri ili ako započinjete nešto novo. Komplikacije zbog nesporazuma u ​​vašem ljubavnom životu ove nedelje vas mogu dovesti u zapanjujuću situaciju. Dobar razgovor između vas i vašeg partnera može doneti bolje trenutke. Dugo ste možda izbegavali svoj umetnički talenat, ali sada je možda vreme da ga očetkate i izvadite. Ovo, naravno, može uneti novo stimulativno raspoloženje u vaš život.


VODOLIJA

Ove nedelje pokušajte da održite dnevnu rutinu. Očekuje vas užurban radni raspored i važan  sastanak. Uverite se da ste rešili administrativne probleme. Računajte slab imunitet i stres i zbog toga  vodite računa o pravilnom unosu vode i vežbanju kako biste održali svoje zdravstvene parametre u formi. Ljubavna veza vam može doneti izazove. Nedostaci u komunikaciji i mogu biti naznačeni ove nedelje, ali razgovor može odigrati vitalnu ulogu u jačanju vaše veze. Period može biti prosečan u smislu finansija i novca, ali neplanirano putovanje može izazvati neke troškove tokom nedelje.


RIBE

Ove nedelje važno je da odredite prioritete jer vas očekuje zauzet raspored u pogledu ličnog i profesionalnog života. Oslonite se na iskusne članove porodice u rešavanju problema, posebno onih koji se odnose na ljubav i međusobne odnose. Raspored planeta ukazuje na putovanja zbog posla, ali racunajte i na dodatne troskove u vezi sa tim. Nemojte žuriti dok se prijavljujete za kredite i finansijski ulažete u nove poslovne projekte. Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x