NEDELJNI HOROSKOP 27.03-03.04.2022: RAKOVI ĆE MORATI DA SE SNALAZE, VAGE DA MISLE O LJUBAVI

Ova nedelja je nedelja u kojoj će Rakovi morati da pokažu sve veštine snalažljivosti, Vagama je vreme za preispitivanje ljubavnih odnosa, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 27.03.- 03.04.2022.


OVAN

Radujte se, Ovnovi. Merkur konačno napušta vaš nesvesni sektor i ulazi u vaš znak. Već od danas ne morate više da mislite na svaku svoju reč. Neka se čuje vaše mišljenje! Već 1. aprila mlad mesec u vašem znaku je divan trenutak da se posvetitet sebi. Da li se dovoljno odmarate? Pijete dovoljno vode? Da li je vreme da svom telu date ono što mu je potrebno? Radite ono zbog čega se osećate dobro.
Savet: Izađute iz kaveza, vreme je.

BIK

Konačno ste  svoji. Od sutra ćete konačno početi da birate puteve koji vas vode na pravo mesto i van stranputice. Preispitajte sve dogovore i ugovore, pronađite aspekte koji vam naviše odgovaraju. Počnite da pravite planove i pratite šta vam govore instinkti. Zapišite sve ideje. Savet: Razgovarajte sa sobom, ponovo proverite šta je to što vas čini srećnima. 

BLIZANAC

Vaš društveni kalendar se brzo popunjava ove nedelje dok vaša vladajuća planeta Merkur prelazi u smeli znak Ovna 27. marta. Proveli ste toliko vremena fokusirajući se na svoje ciljeve u karijeri ove godine, ali sada je vreme da se više povežete sa onima koji će podržati vaša nastojanja. Mlad mesec u Ovnu 1. aprila je vaša prilika da odredite namere o tome kako želite da negujete zajednicu tokom naredne godine. Ako ste bili radoznali da pokrenete bilten ili da se uključite u lokalni volonterski rad, sada je vreme! Savet: Ispunite dane onim što vas inspiriše.


RAK

Nemojte se iznenaditi ako budete zamoljeni da održite improvizovanu prezentaciju na poslu ili venčani govor u poslednjem trenutku ove nedelje dok Merkur prelazi u Ovna i vaš sektor javnog imidža. Ono što kažete imaće uticaj! Mlad mesec u Ovnu 1. aprila je prilika da odredite namere za svoju karijeru i ugled u narednoj godini. Šta želite da postignete i kako sebi možete dozvoliti da pravite više pauza na putu? Odmor je uspeh.
Savet: Vodite sa samopouzdanjem.


LAV

Dok se Venera kreće pored Saturna u vašoj kući za odnose već sutra ste u mogućnosti da napravite korak unazad i procenite sve obaveze koje ste preuzeli. Da li se pripremate za uspeh na kratke staze ili za utakmicu sa produžecima? Ko zaista zaslužuje vaše vreme? Mlad mesec u Ovnu 1. aprila poziva vas da date prioritet sopstvenim snovima i dugoročnim ciljevima. Uverite se da se povezujete sa ljudima i organizacijama koje žele da vas vide kako se uzdižete. Ne zaslužuju svi vaš sjaj. Savet: Tražite ljude u čiju podršku nemate sumnji i ne zaboravite vaša pažnja je vredan resusrs, ne raspipajte ga.


DEVICA

Vaša vladajuća planeta Merkur ulazi danas u Ovna i podstiče vas da detaljno pogledate zajedničke resurse. Sada je vreme da napravite plan otplate za svoje dugove, proverite sitno štampano bilo koje beneficije na poslu ili konačno skinete neke neravnoteže moći (kao i sve zaostale poreze) sa svog tanjira. Mladi mesec u Ovnu 1. je prilika da počnite iznova sa svojom saradnjom, kao i sa svojim odnosom prema bogatstvu. Izlazite iz razmišljanja o oskudici i prelazite u eru obilja. Savet: Otvorite prostor da vas drugi podrže u vašim planovima


VAGA

Ljubavne stvari i veze koje vas vezuju u čvor od početka ove godine konačno se raspliću dok se Venera susreće sa Saturnom 28. Vaš pristup romantici i seksu nije svačija šolja čaja, ali se osećate sigurnije da ljudi žele ono što imate. Mlad mesec u Ovnu 1. označava povoljan trenutak za početak iznova u vašim vezama. Vreme je da se okružite ljubavlju. Ovo je takođe odličan trenutak da pitate svoje najbliže poverljive osobe za savet. Savet: Birajte ljubav koja ima perspektivu


ŠKORPIJA

Ako osećate nedostatak motivacije, ove nedelje je vaša šansa da se vratite na posao! Merkur prelazi u vaš sektor svakodnevnog rada 27. pozivajući vas da budete na vrhu administratora ili vođe sopstvenog života ili da se vratite rigoroznijoj rutini vežbanja. Zatim, 1. aprila, mlad mesec u Ovnu je povoljan trenutak da promenite svoj dnevni raspored. Vreme je da tuđi kalendari ne budu i vaši. Počni odatle i videćete put. Savet: Pratite svoj plan i svoj put


STRELAC

Rad i trud bez zabave su recept za  sagorevanje. Zato ovonedeljna astrologija želi da se opustite i zabavite. Bilo da se igrate napolju sa svojom decom, vraćate se omiljenom hobiju ili se pridružujete prijateljima u baru  usredsredite se na to da radite upravo ono što želite. Mlad mesec u Ovnu 1. aprila je tu da oživi vaše unutrašnje dete. Pokušajte da uradite nešto što bi mlađu verziju vas učinilo ponosnom. Savet: Stavite fokus na zabavu ili ćete sagoreti


JARAC

Da li se toliko trudite da impresionirate sve da ste zaboravili šta je zaista važno? Kako se Venera susreće sa Saturnom u vašem sektoru novca 28. marta, shvatate da više ne možete da ignorišete svoje osnovne potrebe. Vreme je da se vratite u kontakt sa svojim korenima. Tretirajte mladi mesec u Ovnu 1. aprila kao zabavu. Uredite svoju dnevnu sobu i pozovite svoje najbolje prijatelje na užinu i čaj. Savet: Vratite se osnovama.


VODOLIJA

Dok se planeta lepote Venera susreće sa Saturnom u vašem znaku 28.marta, osećate potrebu da promenite svoju frizuru, stil ili izraz lica kako bi vas drugi shvatili ozbiljnije. Možda je vreme da nabavite taj komad, donirate neke stare majice i uložite u imidž. Zatim vas mlad mesec 1. parila inspiriše da resetujete svoju komunikaciju. Da li ste dozvolili da budete previše dostupni ljudima koji vam troše energiju? Postavite neke granice. Uzmite kafu u omiljenom kafiću dok čistite svoje kontakte i pronalazite unutrašnji mir. Savet: Nije do odela. Kad sebe shvatite ozbiljno i vas će shvatiti ozbiljno.

RIBE

Tokom poslednjih nekoliko nedelja, postavljali ste sebi teška pitanja o tome šta je vredno dugoročne posvećenosti. Postajete sve bolji u definisanju svojih granica i odsecanju onoga što ide preko njih. Mlad mesec u Ovnu 1. aprila pada u vaš sektor novca i donosi novi početak vašim finansijama. Umesto da se previše brinete o tome kako ćete ispuniti svoje finansijske ciljeve u narednoj godini, provedite vreme zamišljajući svet u kome već imate dovoljno. Ako možete to da zamislite, na kraju ćete stići tamo. Savet: Verujte u sebe, možete to.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x