NEDELJNI HOROSKOP: BIKOVI DA SE POMIRE SA SVOJOM PROŠLOŠĆU, STRELČEVI KONAČNO DA PRELOME

Vreme je da se Bikovi pomire sa svojom prošlošću, Strelčevi da konačno prelome i krenu u ostvarenje svojih snova, a šta vama poručuju zvezde proverite u nedeljnom horoskopu za period 18.09.- 25.09.2022.


OVAN

Dok se Merkur susreće sa Suncem 23., dobijate vrlo jasnu poruku o tome da li su veze koje gajite zaista vredne toga.  Trenutno postoji određeni nivo usamljenosti u vašem životu i najbolji način da se nosite sa ovom samoćom je da se poverite prijateljima i porodici. Postali ste zatvorena kutija, a to dovodi do mnogih uskih grla u vašem umu. Ovo je teška nedelja u kojoj takođe treba da se trudite da imate dobar balans između posla i života

BIK

Naučite da se pomirite sa svojom prošlošću ili će vaša budućnost postati stalna bitka koju nikada nećete dobiti. Niste zaboravili nedavnu neprijatnost, a to utiče na vaš unutrašnji mir. Ove nedelje treba da pokušate da nastavite dalje u životu i radujte se pozitivnim stvarima u životu. U finansijskom smislu ovo je dobra nedelja u kojoj možete očekivati dobit.

BLIZANCI

Prvi koji se izvinjava je najhrabriji. Prvi koji oprosti najjači je. Najsrećniji je onaj koji prvi zaboravi. Borili ste se sa mnogim problemima u svom privatnom i profesionalnom životu i samo je pitanje vremena kada ćete se potpuno izvući iz ove faze magle. Najbolje što sada možete da uradite je da zaboravite neuspehe i fokusirate se na rešenja. Profesionalno morate više raditi na ostvarenju svojih ciljeva.

RAK

Život je poput rolerkostera. Možete ili vrištiti svaki put kada dođe do udarca ili možete podići ruke i uživati u vožnji. Sve ovo vreme prolazili ste kroz neravnu vožnju i to je negativno uticalo na vaš unutrašnji mir. Ove nedelje treba da provedete kvalitetno vreme sa svojim prijateljima i porodicom i prestanete da brinete previše o materijalnim potragama.

LAV

Pre nego što nešto kažete, zastanite i razmislite kako biste se osećali kada bi vam neko to rekao. Nedavne turbulencije u vašem profesionalnom životu učinile su vas pomalo ogorčenim i krutim. Vaša komunikacija i reči mogu povrediti ljude i ovaj animozitet ne ide u vašu korist. Ove nedelje bi trebalo da budete smireni i da gledate na zdravo radno okruženje.

DEVICA

Ne možemo postati ono što treba da budemo ako ostanemo ono što jesmo. Postavili ste veoma visoke ciljeve što se tiče vašeg profesionalnog života, ali vaši napori nisu proporcionalni vašim snovima. Ove nedelje nema mesta lenjosti i odlaganju. Trebalo bi da se u potpunosti fokusirate na zadatke koji su pred vama, a ne da sanjate o dugoročnim dostignućima.

VAGA

Pronađite svoje sigurno mesto i svoje srećno mesto. Ne dozvolite nikome da prodre u vašu dušu. Vaš lični život je u fokusu ove nedelje jer ćete se suočiti sa maglom. Postali ste previše tolerantni prema nekoliko stvari i ta tolerancija se sada tumači kao vaša slabost. Ove nedelje treba da spustite loptu i ne dozvolite da vam bilo ko remeti mir. 

ŠKORPIJA

Možda se ne radi uvek o pokušaju da popravite nešto pokvareno. Možda se radi o tome da počnemo iznova i stvorimo nešto bolje. Nema smisla brinuti o nečemu što se ne može popraviti. Vreme je da krenete dalje u životu i fokusirate se na važnije stvari. Finansijski, ovo je mešovita nedelja; dok se očekuje sticanje bogatstva, naići će i na neočekivani troškovi.

STRELAC

Uspeh se dešava kada vaši snovi postanu veći od izgovora. Trenutno ste u zoni udobnosti i izbegavate da preduzmete hrabar korak koji može doneti mnogo pozitivnih promena u vašem životu. Ova nedelja je prilika da se donesu neke smele odluke i pobegne od statusa kvo.

JARAC

Nemojte donositi trajnu odluku o svom emotivnom životu u ovom trenutku. Ove nedelje ćete biti u visokooktanskom režimu, koji iako je dobar za vaš profesionalni život, neće biti previše dobar iz perspektive odnosa. Izbegavajte da budete previše agresivni ili kruti u svom ličnom životu. Ove nedelje treba da budete dobar slušalac i da slušate svoje voljene sa krajnjim strpljenjem.

VODOLIJA

Osećate se tako usamljeno, bez obzira koliko društva imate. Ovo je za vas mala faza samoće u kojoj ćete se osećati pomalo usamljeno. Ne oklevajte da uzmete malo slobodnog vremena za svoj unutrašnji mir. Držite se dalje od negativnih ljudi ove nedelje jer oni mogu izvući najgore od vas. Finansijski ovo je dobra nedelja u kojoj se očekuje sticanje dobiti.

RIBE

Dođe vreme kada morate da prestanete da prelazite okeane za ljude koji neće ni lokvicu da preskoče umesto vas. Učinili ste mnogo za ljude koji ne zaslužuju brigu i pažnju koju dajete. Ovo je vreme da odvojite žito od kukolja i ojačate odnose sa svojim pravim dobročiniteljima.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x