NEDELJNI HOROSKOP: BLIZANCI DONOSE VAŽNE ODLUKE, LAVOVI SE ZABAVLJAJU

Ovo je nedelja u kojoj će Blizanci morati da donesu važne odluke i nedelja u kojoj će se Lavovi zabavljati, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 23.05.- 30.05.2022.


OVAN

Ljudi će uskoro čuti mnogo više od vas. Vaša vladajuća planeta Mars konačno izlazi iz senke vašeg nesvesnog sektora 24.maja, vraćajući se kući u vaš znak. Vaši veliki snovi s početka godine konačno počinju da dobijaju oblik. Sada samo treba da se usredsredite na izgradnju svoje bezbednosti i resursa tako da kada stvari zaista krenu, budete spremni za skok.

BIK

Sezona pomračenja donela je mnogo završetaka u vašem životu i završila period nemilosrdnih promena. Sada ste na potpuno drugom mestu nego što ste bili pre godinu dana, ali prašina se konačno dovoljno slegla da vidite šta je na drugoj strani. Venerin povratak u vaš znak 28. maja deluje kao povratak kući. Priuštite sebi nešto jednostavno i slatko da proslavite koliko ste daleko stigli.

BLIZANCI

Zakažite neko vreme van kancelarije ili van mreže dok se Merkur retrogradno vraća u vaš nesvesni sektor od 22. do 3. juna. U narednim mesecima ćete morati da donesete neke velike odluke. Ali za sada je neophodno da odvojite malo vremena za sebe i sanjarite o svim stvarima koje želite da postignete u drugoj polovini ove godine. Meditirajte! Napravite tabelu sa vizijom! Ne morate se još ni na šta obavezati, pa budite sigurni da jasno razjasnite šta zaista želite.

RAK

Ako se stvari već nisu zagrejale u vašoj karijeri ili javnom životu, sigurno će ove nedelje. Mars ulazi u Ovna i vaš javni imidž sektor 24. maja dajući vam ambicioznu i hrabru prednost u svim vašim ličnim i profesionalnim projektima. Uz povećanje vidljivosti, ovo je takođe idealno vreme za umrežavanje i rad u zajednici. Društveni susreti svih vrsta donose vam mnogo udobnosti i zadovoljstva ovog vikenda dok Venera ulazi u umirujući, pouzdani Bik 28.maja.

LAV

Dok se sunce u brbljivim Blizancima povezuje sa Jupiterom u strastvenom Ovnu 23.maja  konačno ponovo uživate u svom društvenom životu. Sastanci  sa prijateljima ili beg sa ljubavnicom dodaju uzbuđenje vaš život. Kako Venera ulazi u Bika 28. maja dobijate neko slatko priznanje za posao koji ste uradili da biste sve okupili. Upijajte sve ove dobre osećaje dok traju!

DEVICA

Dok se vaša vladajuća planeta Merkur retrogradno vraća u Bika 22. maja, vi se ponovo osvrćete na planove o putovanju, učenju ili duhovnim planovima koje ste ranije ovog proleća stavili na čekanje. Sećate se onog utovanja koje ste planirali sa prijateljima? Ono što je nekada izgledalo nemoguće, nekako se spaja. Iako je mudro sačekati 3. juna da biste potvrdili svoje planove, uživajte u vremenu koje sada imate da istražite sve mogućnosti.

VAGA

Kako Mars ulazi u znak ovna 24. maja, inspirisani ste da jednu od novih veza podignete na sledeći nivo. Iako je uzbudljivo ući u partnerstvo -  posvećenost uvek dolazi sa malim gubitkom. Dok vaša vladajuća planeta Venera prelazi u postojanog Bika 28.maja , podsećate se šta morate da dobijete, a takođe i šta morate da žrtvujete dok rastete zajedno. Upamtite, ljubav je vredna žrtvovanja.

ŠKORPIJA

Uz stalne podsetnike o tome koliko su stvari u vašem životu postale neuravnotežene, inspirisani ste da se usredsredite na poboljšanje svoje kondicije i toka posla. S obzirom da se vaša vladajuća planeta Mars se pridružujete zabavi u Ovnu 24.maja , vaš nagon i ambicija da stvari funkcionišu se povećavaju deset puta. Uz to, umerenost je ključna jer ovaj uticaj takođe može da vas natera da preterate. Ne želite da izgorite čim napredujete.

STRELAC
I opet, romansa je u vazduhu za vas ove nedelje—posebno 23. kada se sunce u koketnim Blizancima povezuje sa Jupiterom u smelom Ovnu. Privlačite mnogo pažnje i toliko se zabavljate na sastancima, ali ovaj uticaj takođe znači da upoznajete ljude koje želite da zadržite u svom životu na duge staze. Da li vas obaveza izluđuje? Pa, to je još razlog više da to uradite. Rizikovati i reći kako se osećate donosi slatku nagradu.


JARAC
Da li vas je bura sezone pomračenja ostavila da se osećate pomalo nerazjašnjeno? Niste sami. Povratak omiljenom hobiju pomaže vam da se saberete. Preskočite piće srećnih sati sa kolegama i umesto toga se opustite na kauču uz pletenje. Ili možda želite da pregledate onu gomilu serija koju ste ostavili za kasnije. Šta god da je, radite ono što vas čini srećnim! Ovo će biti vaša osnova kada se vratite u rutinu.


VODOLIJA

Komunikacija se aktivira za vas kada Mars ulazi u Ovna 24.maja, donoseći toplinu u vaše grupno ćaskanje i vaše radno sanduče. Hot uzima u izobilju! Takođe ste odjednom najpopularnija osoba bukvalno svuda. Pod ovim uticajem će se verovatno popuniti i vaš raspored. Dakle, iako svi žele da ćaskaju, uverite se da niste uhvaćeni u razgovoru sa ljudima koji vam se čak i ne sviđaju.


RIBE

Sezona Blizanaca nastavlja da donosi mnogo uzbuđenja u vaš dom, posebno kada se sunce povezuje sa strastvenim Jupiterom u Ovnu 23. maja Ako ste tražili izgovor da priredite kućnu zabavu ili se razbacujete na gluposti, ovo je vaša prilika! Kako Venera ulazi u Bika 28.maja , takođe ste uzbuđeni što ćete više vremena provoditi istražujući svoj kraj. Kretanje drugačijim putem u popodnevnoj šetnji može dovesti do prijatnog iznenađenja.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x