NEDELJNI HOROSKOP: LAVOVI DA SE PRIPREME ZA SUDBONOSNU NEDELJU, VODOLIJE DA SPUSTE SVOJE ZIDOVE

Ovo je nedelja u kojoj će se Lavovima dešavati sudbonosne stvari, za Vodolije dolazi vreme kada bi trebalo da spuste zidove i dopuste da budu ranjive, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za period 8-15. 08.2022.

OVAN

Pun mesec u Vodoliji 11. avgusta vama donosi vam period razmišljanja  o pripadnosti. Vaša grupa prijatelja, zajednica, pa čak i odnosi sa kolegama su se toliko promenili u poslednjih nekoliko godina, a u poslednje vreme se čini da ne možete da nađete društveni mir i mesto. Nedavne promene guraju vas da se više bavite uzajamnom pomoći i drugim stvarima do kojih vam je stalo. Idite tamo gde mislite da možete napraviti razliku ove nedelje, čak i ako je to nešto što vaše okruženje ne bi razumelo.BIK

Pun mesec u Vodoliji 11. jula donosi veliki trenutak za vašu karijeru ili javni život. Bilo da dobijate unapređenje, napredujete u novoj fazi u svom poslu ili se jednostavno obavezujete da ćete više izlaziti iz kuće, ova iznenadna vidljivost je dašak svežeg vazduha! Ali to takođe donosi neka velika osećanja na površinu koja vas teraju da umesto toga želite da se sakrijete. Umesto da se pitate da li ste spremni ili ne, ili da li zaslužujete ovo, pokušajte da ostanete prisutni i udahnete veliku promenu.


BLIZANCI

Pun mesec u Vodoliji osvetljava vaš sektor putovanja, visokog obrazovanja i duhovnosti. Ovo podstiče vašu želju da se lakomisleno preselite u drugu zemlju, prijavite na neki kurs  ili (što je najrealnije) provedete ceo vikend uronjeni u svoje bibliotečke knjige. Veliki deo posla koji trenutno radite je interni i u vezi sa širenjem uma, pa prestanite da brinete toliko o tome šta propuštate u grupnom ćaskanju ili u kafiću. Možete nadoknaditi tračeve kasnije.RAK

Pun mesec u Vodoliji 11. avgusta osvetljava vaš sektor zajedničkih resursa i dovodi u prvi plan ove nedelje tekući problem sa dugovima, kreditima ili pregovorima o ugovoru. Čak i ako su vesti dobre budite oprezni i to posebno buditi oprezni u pogledu emocija.  Odvojite vreme za brigu o sebi, bilo da je to neka promena na sebi  ili nekoliko sati gubljenja u uzavrelom romanu za opuštanje ili utakmici.


LAV

Pun mesec u Vodoliji 11. avgusta ističe vaše najbliže odnose i predstavlja prelomni trenutak za jednu od vaših glavnih obaveza. Ovo je velika ili raskidna energija, tako da ako partnerstvo ne funkcioniše – posebno poslovno partnerstvo – ovo bi mogao biti trenutak kada ćete konačno morati da raskinete ugovor i odstupite. Ono što sada dolazi je sudbonosno i teško, pa svakako odvojite malo vremena za sebe da se pobrinete za svoje telo i nervni sistem. Venera ulazi i u vaš znak 11. avgusta, otvarajući nekoliko nedelja dodatne brige o sebi.


DEVICA

Pun mesec u Vodoliji 11. naglašava vaše odgovornosti i obaveze, čineći vrlo jasnim šta je u vašem svakodnevnom životu važno, a šta ne. Sa vašom vladajućom planetom Merkurom još uvek u vašem znaku, osećate se mnogo artikulisanije i produktivnije nego inače, ali ipak nailazite na tone prepreka kada je u pitanju napredak na velikim projektima. Za sada se usredsredite na posao koji se mora obaviti iza kulisa pre nego što budete previše zauzeti da biste se bavili malim detaljima za nekoliko nedelja.
VAGA

Pun mesec u Vodoliji 11. je ključni trenutak za vaš život u vezi. Bilo vam je teško da se romantično povežete sa bilo kim - bez obzira da li ste sami ili u partnerstvu - tokom poslednjih nekoliko godina. Mogućnosti je bilo manje, a vaši uobičajeni izlasci jednostavno nisu isti. Ali ovaj pun mesec donosi neku radost, čak i ako još uvek ima izazova na tom putu. Vaša vladajuća planeta Venera prelazi u Lava istog dana, podstičući vas da zauzmete više prostora i budete smeli u svom društvenom životu.


ŠKORPIJA

Pun mesec u Vodoliji 11. donosi proveru stvarnosti o vašem domu i porodičnoj situaciji. Poslednjih nekoliko meseci (ili zaista poslednjih godina), osećali ste se pomalo izolovano ili udaljeno od ljudi koje najviše volite. Možda vas je mogućnost teškog razgovora sa sprečila da se povežete, ili vas je nešto na udaljilo od grada koji biste želeli da zovete domom. Ovaj pun mesec dolazi kao podsetnik da stvari počinju da se kreću kada im pružite ruku.


STRELAC

Pun mesec u Vodoliji 11. donosi neke neočekivane poteškoće u vaš radni raspored ili dnevnu rutinu. Nakon prošlonedeljnih pretresa, nadali ste se da će ove nedelje ponovo uspostaviti svoj protok, ali spavate dok alarm zvoni, preskačete jutarnje trčanje i trošite previše novca na kafu nakon što ste prekinuli francusku štampu. Usporite i razmislite šta je zaista neophodno da biste bili srećni svaki dan, a zatim poradite na uklanjanju onoga što ne izaziva radost iz vašeg okruženja i rutine.


JARAC

Pun mesec u Vodoliji 11. predstavlja proveru stvarnosti o vašim potrošačkim navikama. Uspeli ste da ostvarite veliki finansijski napredak ove godine i povećali ste svoju neto vrednost kroz štedljivost. Ali nakon što ste ove nedelje prikazali brojke, shvatate da bi neočekivani trošak mogao da zbriše svu vašu ušteđevinu u trenu! Kako razočaravajuće. Umesto da pravite strategiju sa strane, zašto ne tražite povišicu ili povećate cenu proizvoda i usluga koje nudite?


VODOLIJA

Pun mesec 11. je u vašem znaku, a zbog ovog meseca se verovatno osećate izuzetno osetljivo. Više volite da ostanete hladni, smireni i sabrani u svakom trenutku, ali nakon prošlonedeljnih potresa kod kuće ili sa porodicom, dobro bi vam došlo da se isplačete. Venera ulazi u Lava i vaš partnerski sektor istog dana donoseći vam dodatnu podršku vašeg partnera, najboljeg prijatelja i kolega na poslu da prebrodite velika osećanja. Radite na granicama, ali to ne znači da morate trajno da održavate svoje zidove.


RIBE

Pun mesec u Vodoliji 11. pada u vaš nesvesni sektor. Ovo je idealno vreme da napravite korak unazad i posmatrate. Preuzmite aplikaciju za meditaciju, pročitajte tu knjigu o svesnosti ili jednostavno stavite telefon na Ne uznemiravaj tokom celog vikenda i dodirujte travu. Ono na čemu sada radite nije namenjeno da se emituje svima. Namenjen je da vam donese duševni mir. Zato budite jednostavni i uživajte u nečemu što je samo vaše.Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x