NEDELJNI HOROSKOP: LAVOVI SE OKREĆU SEBI, RIBE ČEKA SJAJNA NEDELJA

Ovo je nedelja u kojoj bi Lavovi trebalo da se okrenu sebi i naprave presek godine, Ribe imaju šansu da iskoriste svoju kreativnost,  a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 19.06.- 26.06.2022.


OVAN

Sezona raka počinje 21.juna i za vas je ovo doba godine uvek kao povratak kući. Poslednjih nekoliko nedelja bilo je prepuno projekata i aktivnosti, i iako ima još dosta posla koji treba da se uradi, više ne možete poricati svoju potrebu da se odmorite. Iako ste iscrpljeni, takođe žudite za društvenom vezom ove nedelje, ali bi trebalo da okupljanje sa prijateljima sprovedete kod kuće kako biste sačuvali energiju. Pokušajte da ojačate imunitet


BIK

Sezona raka stiže 21. juna i za vas ovo dolazi kao podsetnik da vežbate zahvalnost za sve divne stvari koje već imate. Neka duge šetnje po komšiluku, kratka putovanja u vaš omiljeni park  i duga ćaskanja sa voljenim prijateljima definišu vaših narednih nekoliko nedelja. Pošto vaša vladajuća planeta Venera prelazi u Blizanci i vaš sektor resursa 22.juna, niko neće zameriti ako imate želju da se počastite. Očekujte poziv u vezi sa poslom od bitne osobe.


BLIZANCI

Iako se vaša sezona bliži kraju, a planeta ljubavi i lepote Venera ulazi u vaš znak 22. juna, i dalje  ste vi ti koji privlačte svu pažnju na zabavi  ovog vikenda! Iskoristite ovo pojačanje samopouzdanja da radite ono što želite i dobijete ono što želite . Ove nedelje naporan rad ćete lakše podnositi, a uz to će dati duplo bolje rezultate. Ostanite vredni, ostanite sjajni.


RAK

Sunce ulazi u vaš znak 21. juna i iako svi žele da za rođendan budete „veliki“, vi pokušavate da ovo bude vaše leto odmora, opuštanja i tišine.  Ovo je vaše vreme i važno je da razumete da ćete stres i nervozu smiriti na svoj način i da nikom ne dugujete da se uklapate u njihove planove. Ako vam ne prija, čak ni glamurozno slavlje rođendana nije obaveza. Meditirajte o tome šta zaista želite pre nego što se prepustite nečijem planu.


LAV

Sezona raka počinje 21. juna i za vas je ovo introspektivno vreme, vetar u vašu ličnu godinu. Ovo može uticati da se osećate pomalo dosadno ili bezvoljno, pa pokušajte da planirate refleksivne ili meditativne aktivnosti kako ne biste na kraju potrošili svo svoje dodatno vreme uhvaćeni u beskrajni svitak. Posvetite se sebi i ne brinite o greškama iz prošlosti, dolazi vreme kada ćete moći da se iskupite. Podvucite crtu, zahvalite se onima koji su zaslužili.


DEVICA

Sunce prelazi u Raka 21. juna i osvetljava deo vašeg grafikona koji ima veze sa umrežavanjem, projektima zajednice i vašim ciljevima okrenutim javnosti. Dugo ste se odlanjali na sebe i bili sami u poslu, vreme je da se povezujete i delite obaveze. Razmislite o tome koga želite u svom timu dok oživljavate svoju viziju.


VAGA

Sezona raka počinje 21. juna donoseći doba godine kada se osećate najuspešnijim i najvidljivijim. Bez obzira da li napredujete u ciljevima u karijeri ili na ličnom planu, narednih nekoliko nedelja će vam pružiti zasluženo priznanje. 22. juna vaša vladajuća planeta Venera prelazi u Blizanci i vaš sektor putovanja koji vas inspiriše da razmišljate o odmoru van kuće


ŠKORPIJA

Trenutno osećate veliku želju za lutanjem i očajnički želite da odete negde, saznate nešto novo i proširite svoj um. Ali pošto Venera ulazi u Blizance i vaš sektor zajedničkih resursa, možda ćete morati da malo popričate kako biste ubedili partnera da vam je oboma potreban odmor. ili avantura. Rzmišljajte o kompromisu, kako ne biste upropastili snove i osetili tenzziju.

STRELAC

 Razgovor o romantici ili partnerstvu koji je započeo oko 27. aprila, a ponovo je revidiran 19. maja ponovo je na stolu. Iako ste sumnjali, možda će ipak uspeti. Nemojte se ustručavati da pričate o svojim strahovima i brigama, posebno o dinamici moći. Za ljubav je potrebna iskrenost. Venera se kreće ka vašem partnerskom sektoru  22. juna donoseći još više slatkoće vašim vezama.


JARAC

Sezona raka počinje 21. juna i za vas je ovo doba godine u kojoj bi trebalo da proslavite svoje najbliže veze. Posvetite se partneru ili porodici, ali i kolegama i  recite im koliko vam znače.  Ovo je doba godine kada napredujete kao deo tima. 22. juna Venera ulazi u vaš sektor svakodnevnog rada, podstičući vas da nađete radost čak i u najobičnijim dnevnim zadacima. Cenite lepotu koja vas već okružuje.


VODOLIJA

Sezona raka počinje 21. i za vas je ovo najbolje doba godine da se disciplinujete i posvetite rutini. Napišite svoje dnevne obaveze na papir, sredite rokovnike i kalendare i  naučite da volite svoje svakodnevne aktivnosti. 22. juna Venera ulazi u Blizance i vaš sektor romantike, podižući vam raspoloženje i stavljajući vas u izuzetno kreativno i koketno raspoloženje. RIBE

Sijate od inspiracije ove nedelje dok sunce ulazi u Raka i vaš sektor zadovoljstva 21. juna. Ovo je dugo očekivano doba godine kada kreativnost možete staviti na prvo mesto i ostvariti sve svoje najsloženije romantične fantazije. Povežite se sa svojim unutrašnjim detetom, unesite tu energiju i u posao. Sitnice nisu razlog za nervozu, čuvajte svoje živce.


Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x