NEDELJNI HOROSKOP: SJAJNA NEDELJA ZA STRELČEVE, DEVICE IZLAZE NA SCENU

Ovo je nedelja u će Strelčevi zasijati pod svetlima reflektora, Device konačno izlaze iz omamljenosti,  a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 21.08.- 27.08.2022.


OVAN

Sunce ulazi u Devicu i vaš dom i polje svakodnevnice 22. čineći ovo odličnom nedeljom za vas da napredujete u radnim zadacima, obavite poslove i vratite se svojoj fitnes rutini. Ako ste se mučili da stignete u teretanu ili se posvetite sebi, mlad mesec u Devici 27. je najbolji način da postavite ciljeve i  da se organizujete i budete dosledni. Zamolite prijatelja da bude vam pomogne i pokrenite se!


BIK

Sunce ulazi u Devicu i vašu kuću zabavljanja, kreativnosti i zadovoljstva 22., otvarajući najromantičnije i najkreativnije doba godine za vas! Bilo je mnogo promena u vašem životu tokom poslednjih nekoliko meseci, a ova sezona vam omogućava da tražite stvari koje želite, a ne da se fokusirate samo na trenutne potrebe. Mlad mesec u Devici 27. je odlično vreme da ponovo pokrenete svoj profil za upoznavanje, planirate zabavan jednodnevni izlet sa decom ili odvojite vreme za jedan od svojih omiljenih hobija. Ostanite strastveni!

BLIZANCI

Ova nedelja počinje pomalo maglovito jer se vaša vladajuća planeta Merkur protivi zbunjujućem Neptunu. Razrada detalja može biti super frustrirajuća pod ovim uticajem, pa ako ste zaglavili oko tehničkog problema ili predloga projekta, napravite pauzu i radite na nečem kreativnom! Zatim, 27., mlad mesec u Devici pruža vam prelepu priliku da postavite ciljeve u vezi sa kućom i porodičnim odnosima. Našite način da se osećate smirenije e u sopstvenom prostoru.

RAK

Sunce prelazi u Devicu 22. otvarajući izuzetno naporan period za vas. Bez obzira da li ste u završnoj fazi projekta ili pripremate neki događaj za porodicu, u režimu krize pokušavate da budete sigurni da su svi detalji u redu! Mlad mesec u Devici 27. je prilika da odredite ciljeve za svoj život i komunikaciju u narednih šest meseci. Koga i šta želite da zadržite u svom neposrednom okruženju, pitanje je na koje bi odgovor trebalo da date sami saebi.

LAV

Sezona vaših rođendana završava kada sunce pređe u Devicu 22. Obično ste razočarani kada se vaše rođendanske zabave završavaju, ali ove godine ste više nego spremni za predah od svih druženja. Mladi mesec u Devici 27. je sjajno vreme da proverite šta vam je zaista potrebno - i energetski i finansijski. Ko i šta vam dodaje energiju, a ko i šta vam je oduzima? Ko vas pokreće, a ko sputava? Vreme ja da odredite ko ostaje u vašem u životu u narednom periodu, kome dugujete izvini, a sa kim se pozdravljate

DEVICA

Konačno ste spremni da izađete iz svog kaveza jer vaša sezona počinje 22. Celo leto ste bili u maloj omamljenosti, toliko zauzeti da niste uspeli da obradite koliko ste napredovali  usput, ali i šta se dogodilo sa vašim telom i umom. Neka mlad mesec u vašem znaku 27. bude trenutak da proverite svoje potrebe upravo uma i tela. Šta vam je potrebno da se odmorite, a šta da podignete imunitet? Čuvajte zdravlje ove nedelje!


VAGA

Ovo leto je bilo trči tamo, trči ovamo-  žurba da izgradite odnose, saberete svoje finansije i napravite velike korake! Sada sezona Devica (od 22.) nudi nekoliko nedelja za odmor, povlačenje i opuštanje. Iako ćete možda dobiti konačnu društvenu ili finansijsku informaciju koja je važna i to  25. avgusta, mlad mesec u Devici 27. omogućava vam da se pomirite sa posledicama. Spremni ste da započnete praksu meditacije ili digitalnu detoksikaciju, ili zatražite slobodno vreme iz kancelarije. 


ŠKORPIJA

Sunce ulazi u Devicu i vaš sektor prijateljstva 22. inspirišući vas da se povežete sa kolegama, organizujete zabavu ili pomognete nekom. Mlad mesec 27. je odlična prilika da napravite tablu sa vizijama. Istaknite šta su vaši ciljevi za budućnost! Možda ćete naići na neke prepreke na putu do onoga što želite - posebno kada su u pitanju finansije - ali to ne znači da ne biste trebali to učiniti! Budite kreativni u saradnji!


STRELAC

Sunce ulazi u Devicu i vaš sektor karijere i javnog imidža 22. čineći narednih nekoliko nedelja najvidljivijim periodom u godini za vas! Bez obzira da li tražite promociju  ili samo prisustvujete više događaja, ne možete se sakriti od reflektora! Spremite se da budete viđeni. Mlad mesec 27. predstavlja odličan trenutak za postavljanje ciljeva za karijeru i mogućnosti za liderstvo, posebno u vezi sa partnerstvima i ugovorima u vašem profesionalnom životu. Koga želite u svom timu? Zasijate


JARAC

Sunce ulazi u Devicu 22. osvetljavajući deo vaše karte koji vlada putovanjima, duhovnošću i visokim obrazovanjem. Ovo je doba godine kada ste najviše fokusirani na sticanje poštovanja – od svojih kolega, vaše zajednice i sebe.  Mlad mesec u Devici 27. je prilika da odredite ciljeve i  da proširite svoj um u narednih šest meseci. Oh, ali i da napravite plan za mesta na koja ćete uskoro otići!


VODOLIJA

Sunce ulazi u Devicu 22. ističući deo vašeg grafikona koji se odnosi na zajedničke resurse. Ovo je najbolje doba godine za vas da prijavite te zaostale poreze, napravite plan za rešavanje dugova po kreditnoj kartici ili istražite kredite za vaš rastući posao. Zatim, 27., mlad mesec u Devici je vaša prilika da odredite namere za saradnju u narednoj godini. Kako možete povratiti svoju moć u određenoj dinamici odnosa? U kojim odnosima se osećate dominantno bez obzira na sve?


RIBE

Sunce ulazi u Devicu i vaš sektor odnosa 22. Iako je vaš život uvek veoma fokusiran na brigu o drugima, ovo doba godine ističe vaše najvažnije odnose - romantične, poslovne ili druge. Mlad mesec 27. je prilika da postavite namere o tome šta želite u partnerstvu (ako ste slobodni) ili kako želite da rastete zajedno (ako ste već sa nekim).

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x