NEDELJNI HOROSKOP: NEDELJA IZNENAĐENJA ZA LAVOVE, ŠKORPIJE DOBIJAJU NEOČEKIVANE SIGNALE

Ovo je nedelja u kojoj će Lavovi dobiti neočekivanu pažnju, a Škorpije neočekivane signale i poruke osobe koja je iznenađujuće iskrena i direktna, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 06.06.- 13.06.2022.


OVAN

Ispitivanje vašeg odnosa prema novcu bio je izazov u ​​poslednjih nekoliko nedelja, a proveli ste toliko vremena kopajući zašto i kako trošite. Teško je da ćete učiniti bilo kakve uštede do 11. juna jer se Venera povezuje sa radikalnim Uranom. Cela poenta ove nedelja da ukoliko trošite novac to činite tako da kupujete stvari koji nećete držati negde u kutiji, već ćete ih zaista iskoristiti.

BIK

Osećate se usamljeni od kada je Venera ušla u vaš znak 28. maja i vratili se rutinama lepote i fitnesa koje ste ostavili po strani u svom haosu ranije ovog proleća. Međutim, kako se Venera povezuje sa neočekivanim Uranom 11.juna , u iskušenju ste da svoj izgled odvedete u potpuno novom pravcu. Ova nedelja je idealna da promenite nešto na sebi, kako bi i vaš spoljašnji izgled pratio vaše unutrašnje promne

BLIZANCI

Vaša vladajuća planeta Merkur provodi svoju poslednju nedelju u vašem nesvesnom sektoru, povezujući se sa Plutonom 10.juna. Izdržite još ovu nedelju, jer sledeća donosi nova otkrićai nove poslove. Ovu nedelju iskoristite da zastanete, odete na naeku masažu, psiho-fizički se odmorite. Od sledeće nedelje očekujte da ćete vi  ponovo biti kao vi.

RAK

Ove nedelje bićete potpuno okupirani i maksimalno uposleni. To međutim, neće imati mnogo veze sa poslom već sa porodicom koja će imati razne zahteve. Ti zahtevi će biti dodatni problem u vašem prezauzetom raspordu. Međutim, dok se Venera susreće sa iznenađujućim Uranom 11.juna, neočekivani noćni izlazak sa prijateljima oslobađa mnogo stresa.

LAV

Dakle, sada kada ste identifikovali svoj sledeći veliki cilj ili potez u karijeri, kako ćete to da ostvarite? Svi znaju da zaslužujete ovu nadogradnju i svu moć koja dolazi sa njom, ali i dalje morate da pošaljete neke e-poruke, obavite neke zadatke i prođete kroz sve korake procesa. Dok se Venera povezuje sa iznenađujućim Uranom 11.juna , dobijate neku neočekivanu pažnju ili priznanje koje vam pomaže da se povežete sa nekim novim ko može da vam pomogne da vaša vizija zaživi.

DEVICA

Mesecima ste planirali ovo putovanje, a ove nedelje ste konačno na odmoru iz snova! Bez obzira da li putujete u inostranstvo ili ste na divnom mestu u svom gradu, uživaćete u novim stvarima. Kako se komunikaciona planeta Merkur povezuje sa transformacionim Plutonom 10 juna., možda ćete sresti nekog ko bi želeo da razgovara. Uključite se u ovaj razgovor - to bi moglo da promeni život!

VAGA

U prvoj polovini nedelje, duboko ste u istraživačkom modu, uzbuđeni što ćete započeti svoj sledeći kreativni projekat ili duhovnu potragu. Ali dok sve detalje dovedete u red, ne možete a da se ne zapitate kako ćete sakupiti sav novac da biste ostvarili ovaj san. Uz to, ne isključujte neočekivani finansijski prihod ili priliku za neočekivanu pozajmicu kada se Venera poveže sa inovativnim Uranom 11. juna Ako to zaista želite, možete to apsolutno ostvariti.

ŠKORPIJA

Posle meseci razmišljanja da vam se to jednostavno neće dogoditi, ova nedelja donosi brz razvoj vašeg romantičnog života. Ljubavna planeta Venera se susreće sa nepredvidivim Uranom 11. juna, što vas navodi da provedete vikend na burnom sastanku sa nekim ko obično nije vaš tip. Ono što je najzanimljivije kod ove osobe je način na koji komunicira. Ne igraju se igre! Umesto da provodite sate tumačeći svaku tekstualnu poruku, šokirani ste koliko neko jasno i iskreno komunicira sa vama.

STRELAC

Ova nedelja donosi i iznenadne i neophodne promene u vašim rutinama i toku rada. Osećali ste se zaglavljeni u kolotečini  bez mogućnosti da nađete način da sami sebe motivišete. Ali da se sve menja dok se slatka Venera povezuje sa inovativnim Uranom 11.jun, stvarajući poremećaj u vašem uobičajenom rasporedu koji vodi do neočekivanog rešenja. Iskoristite ovaj momenat. Ponekad je sve što vam treba je promena tempa.

JARAC

Bez obzira da li ste prirodno talentovani umetnik ili ne, ovo je nedelja da se zaista zadubite u neko kreativno istraživanje. Dok obrađujete događaje iz poslednjih nekoliko nedelja i pokušavate da sve to shvatite, postoji nešto duboko terapeutsko u izvlačenju svih vaših osećanja. Nagomilani stres pkušajte da rešite nečim kreativnim. Kako se umetnička Venera povezuje sa Uranom 11., možda ćete otkriti da ste sve vreme imali skriveni talenat.

VODOLIJA

Iako ova nedelja donosi trenutak kosmičke tišine, teško vam je da usporite i prestanete da radite. Dakle, dok bi neko drugi iskoristio bilo kakav izgovor za seriju ili izležavanje, vi ćete na kraju provesti većinu ove nedelje radeći nešto korisno. Venera se povezuje sa inovativnim Uranom 11., a vi ćete umesto meditiranja odabrati radni terapiju.

RIBE
Komunikaciona planeta Merkur se povezuje sa planetom moći Pluton 10.juna , vraćajući vas u kontakt sa prijateljem koji se prvi put javio krajem aprila sa uzbudljivom ponudom. Oba vaša rasporeda su bila posvuda u poslednjih nekoliko nedelja, ali sada ste konačno na istoj strani da biste se pokrenuli i pravili planove. Nakon što vas je socijalno distanciranje tako dugo držalo u vašoj introvertnoj zoni udobnosti, bilo je teško obnoviti svoj društveni život. Hrabro je zakoračiti tamo!

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x