NEDELJNI HOROSKOP: PRED BIKOVIMA JE SJAJNA NEDELJA ZA IZLAZ, PRED STRELČEVIMA NEDELJA PLANIRANJA

Pred Bikovima je sjajna nedelja u kojoj će moći da nađu izlazi, pred Strelčevima dobro vreme za planiranje, a šta vama poručuju zvezde proverite u nedeljnom horoskopu za period 05-12.03.2023. godine.


OVAN

Hrabrost je otpor strahu i ovladavanje strahom a ne odsustvo straha. Ne dozvolite da vam strah koji doživite pokvari samopouzdanje jer će se ti strahovi uskoro transformisati u odlučnost. Ljubavni život će ove nedelje biti težak, zato pazite šta govorite, i što je još važnije, kako to govorite.

BIK

Prvi korak ka uspehu je napravljen kada odbijete da budete zatočenik sredine u kojoj ste se prvi put našli. Ovo je sjajno vreme da napravite prvi korak iz tromog okruženja u kome se osećate zarobljeno. Odlično vreme da odete na odmor ili uradite nešto što ste želeli, ali niste mogli.

BLIZANCI

Ako ne osmislite svoj životni plan, velike su šanse da ćete upasti u nečiji plan. I pogodite šta su planirali za vas? Ne mnogo. To je suština života i naučićete to na težak način ove nedelje. Nezadovoljstvo i demotivacija će biti na vrhuncu ove nedelje, a ovo je sjajno vreme da uzmete nekoliko slobodnih dana, umesto da zakuvate animozitet na radnom mestu, zbog ovog neprijatnog stava koji imate ove nedelje.

RAK

Ne dozvolite da strah od gubitka bude veći od uzbuđenja zbog pobede. Ova nedelja je odlična prilika da rizikujete i uradite nešto uzbudljivo na profesionalnom planu. Stvari su vam bile ništa drugo do dosadan film poslednjih nekoliko nedelja i sada je vreme za akciju. Ako vam je na umu bila promena posla ili nova poslovna ideja, samo nastavite i pretvorite svoje misli u stvarnost pre nego što ponovo krenete u svakodnevne poslove.

LAV

Stvarne poteškoće se mogu prevazići; neosvojive su samo imaginarne. Položaj Sunca stvara talase u vašem životu i nivoima energije i krajnje je vreme da izađete iz čaure izmišljenih problema koje ste ispleli oko sebe. Negativnost i pesimizam će biti na vrhuncu ove nedelje i trebalo bi da shvatite da ništa nije trajno u ovom životu, uključujući i teško vreme kroz koje ste prolazili.

DEVICA

Uspeh je da volite sebe, da volite ono što radite i da volite kako to radite. Previše ste negativno razmišljali o tome kako su vam stvari ispale i o naporima koje ste uložili, ali krajnje je vreme da cenite naporan rad koji ste uložili da biste stigli tamo gde jeste. Prestanite da se durite o onome što niste mogli da uradite, radije se fokusirajte na ono što ste uspešno uradili.

VAGA

Ako želite da napravite trajnu promenu, prestanite da se fokusirate na veličinu svojih problema i počnite da se fokusirate na veličinu sebe. Ova nedelja je ključna u smislu da će napori koje ulažete imati dugoročne posledice u vašem životu. Zadržite koncentraciju na rešenjima i odgovorima, a ne da lupetate o složenosti svega toga. Izbegavajte u potpunosti odugovlačenje ili lenjost jer će to imati negativan dugoročni efekat na vaš život.

ŠKORPIJA

Po mom iskustvu postoji samo jedna motivacija, a to je želja. Nikakvi razlozi ili principi to ne sadrže niti se protive tome. Iako u vama ne nedostaje želja, zaista morate da se zalažete za ono čemu težite. Vreme je da napustimo prošlost, stare načine i tradicionalne pristupe i budemo inovativniji. Vaša porodica i prijatelji će vam pružiti punu podršku, ali vi ste ti koji morate da napravite prvi korak ka svojoj ambiciji.

STRELAC

Postajemo ono o čemu razmišljamo većinu vremena, i to je najčudnija tajna. Nedelja će se baviti dubokim razmišljanjima, ciljevima, listama zadataka i planiranjem na makro nivou. Poslednjih nekoliko nedelja je prošlo tako brzo da ste jedva imali vremena da shvatite gde ste, a ova nedelja će biti odlična prilika da napravite pauzu i zabeležite svoje kratkoročne i dugoročne ciljeve

JARAC

Ako želite da postignete izvrsnost, to ne možete uraditi za jedan dan. Od ove nedelje moraćete da radite stvari na nivou izvrsnosti. Ova nedelja najavljuje visok nivo konfuzije i ovo je vreme kada ne treba da dozvolite da ova konfuzija dođe na put ka izvrsnosti kojoj težite. Držite se tiho, pijuckajte što više kafe i radite naporno!

VODOLIJA

Zakon gravitacije će se za vas aktivirati ove nedelje. Zato ove nedelje treba da budete veoma oprezni u finansijskim poslovima, posebno ako ste na berzi. Izbegavajte ishitrene odluke i tražite profesionalni savet u vezi sa bilo kojom finansijskom transakcijom. Nemojte se osećati loše ako pretrpite bilo kakav finansijski gubitak jer će ovo biti prolazna faza

RIBE

Na ovom svetu postoje samo tri istine: moja istina, tvoja istina i prava istina. Nedelja će se baviti različitim verzijama stvarnosti koje postoje oko vas. Konfuzna nedelja u kojoj će komunikacija biti na niskom nivou i svi napori da se ublaže nesporazumi neće biti plodonosni. Samo prihvatite da svi imaju svoju istinu i laži i nastavite dalje pre nego da lupate glavom o istinitim lažima.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x