NEDELJNI HOROSKOP: PRED DEVICAMA SU TRENUCI ZA PAMĆENJE, RIBE ĆE ZABLISTATI

Ovo je nedelja u kojoj će Device doživeti trenutke za pamćenje, a Ribe zablistati, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 13.06.- 20.06.2022.


Ovan

Posle više mesec, a možda i godina štednje, pun mesec u Strelcu 14. juna spremni ste da rezervišete odmor. Ipak, ovo je više od opuštajućeg odmora, to je putovanje o kojem ste godinama sanjali! Ovo iskustvo ima za cilj da proširi vaš um. Samo budite sigurni da još jednom proverite sve detalje jer sa Neptunom u mešavini sa ovim punim mesecom, može doći do zabune u sitnim slovima.


Bik

Pun Mesec u Strelcu 14. juna je trenutak da razrešite tenzije sa partnerom. Prečesto se čini da ste vi ti koji sve žrtvujete da bi veza uspela, ali partner to neće znati dok ne kažete. Vreme je da se sve izvuče na površinu. Iako bi ovaj razgovor mogao poteći sa suzama, katarza je vredna drame.


Blizanci

Ovonedeljni pun mesec u Strelcu 14. juna pada u vaš partnerski sektor, što znači da je vreme da postavite ultimatum vašoj situaciji. Emocije su na vrhuncu i bez obzira da li se rastajete ili se obavezujete jedno drugom, sve je neodoljivo. Ako ste već u dugoj vezi, ova lunacija bi takođe mogla doneti divne vesti za vašu drugu polovinu i mnogo razloga da oboje slavite.


Rak

Iako je mnogo vaših prijatelja budno cele noći na zabavi za pun mesec u Strelcu 14.juna , vi ste se zaglavili u neredu — vučete celu jednu noć koja vam nedostaje da završite zadatak dok brinete o milion sitnica koje su se nagomilale i rokovima koji vas jure. Lako vam je da se zanesete pomaganjem drugima u ovom trenutku, samo imajte na umu da ova nesebičnost može dovesti do sagorevanja


Lav

Nakon onoga što je izgledalo kao večnost zaglavljivanja u kolotečini sa apsolutnom nultom inspiracijom, pun mesec u Strelcu 14. juna ponovo pokreće vaše kreativne sokove. Bez obzira koji kreativni posao vas pokreće, blaženstvo je ponovo se povezati sa nečim što odmah daje kreativne rezultate. Vredi se potrošiti na neke umetničke potrepštine da bi se zamah nastavio.


Devica

Bez obzira da li planirate proslavu i susret sa prijateljima, podrodicom ili rođacima pun mesec u Strelcu 14. juna stavlja u centar pažnje vaš privatni život. Iako je primamljivo da se sakrijete od svojih emocija i umesto toga se usredsredite na posao, pokušajte da ostanete prisutni. Želite da zapamtite ove trenutke.


Vaga

Vaš društveni život se ovog proleća ponovo polako oporavlja, a pun mesec u Strelcu 14. juna je divno vreme da se ponovo povežete sa braćom, sestrama i bliskim prijateljima. Ova lunacija vas takođe može pokrenuti da prepravljate svoj raspored kako biste imali vremena za projekat koji podržava jedan od vaših velikih snova. Vaši voljeni su spremni da podrže vaš sledeći poduhvat kad god ste spremni da ga podelite.


Škorpija


Pun Mesec u Strelcu 14. juna donosi intrigantnu priliku da zaradite nešto dodatnog novca ili uštedite na jednom od vaših uobičajenih troškova! U svakom slučaju, u vašem mesečnom budžetu biće dodatnog prostora. Uz to, možda ćete biti u iskušenju da sve potrošite čim ček stigne na vaš nalog, pa pre nego što krenete u kupovinu preko interneta, razmislite šta vam je zaista potrebno.


Strelac

Ove nedelje se osećate posebno osetljivo jer je pun mesec 14. juna u vašem znaku i sve oči su uprte u vas. Žudeli ste za ovakvom pažnjom, ali je takođe neodoljivo biti bačen na lice mesta. Nemojte se plašiti da tražite ono što vam treba - bilo da je to masaža, domaći obrok ili samo više vremena da shvatite šta tačno želite da kažete. Dozvolite sebi da zauzmete prostor.


Jarac

Pun mesec 14. pada u vaš nesvesni sektor, što ovu nedelju čini idealnim vremenom da odvojite dan za sebe i pobegnete od svega, makar samo na trenutak. Žudeli ste za većim bekstvom, ali nešto tako jednostavno kao što je kratko putovanje  do vašeg omiljenog mesta za pešačenje ili šoping centra je sve što vam je potrebno da biste se osećali osveženo.


Vodolija

Iako obično niste za „umrežavanje“, pun mesec u Strelcu 14.juna  dolazi sa vrtlogom društvenih aktivnosti. Međutim, ovo nisu samo besposleni roštilji sa porodicom ili opuštajuća putovanja  sa bliskim prijateljima. Povezujete se sa ljudima koji žele da vam pomognu da ostvarite svoje velike snove. Dakle, samo ovaj put, odbacite svoju hladnu spoljašnjost i odvucite se tamo.


Ribe

2020. i 2021. donele su ogromne promene za vašu karijeru i imidž u javnosti. Iako ste sada mnogo sigurniji u svoj put, to samopouzdanje je došlo sa bolom odbacivanja, razočarenja i osećanja nevidljivosti. Ali u ovonedeljnom punom mesecu u Strelcu 14.juna , konačno je vaše vreme da zablistate. Ne sumnjajte u sebe! Zaslužujete ovo priznanje.


Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x