NEDELJNI HOROSKOP: PRELOMNA NEDELJA ZA STRELČEVE, SJAJNA ZA JARČEVE

Pred Strelčevima je prelomna nedelja, dok Jarčevi mogu da se opuste i uživaju u slavi, a šta vama poručuju zvezde ove nedelje proverite u horoskopu za period 01-08. avgust 2022.


OVAN

Ova nedelja donosi velike promene u vašim prihodima, resursima i imovini. Budite spremni na to jer stres morate držati pod kontrolom. Promene su moguće i dešavaju se, rešili ste ih ranije, rešićete ih ponovo. U međuvremenu, odbacite višak stvari, kako biste napravili mesta za nove koje će vam donositi radost. Dubinsko čišćenje vašeg radnog ili životnog prostora je melem za ovo nelagodno vreme.


BIK

Ova nedelja počinje destabilizujućom notom jer istovremeno postižete mnogo otkrića o svom identitetu, imidžu i brizi o sebi. Iako ovo nije ništa novo – već ste mesecima, ako ne i godinama, bili u stalnoj fluktuaciji – ove nedelje ste konačno na mestu gde više registrujete šta neko misli o vama. Ako se osećate izvan sebe, nešto jednostavno poput dugačke šetnje ili kafe iz vašeg omiljenog kafića smirić vaše živce. Zapamtite, ono što ste što jeste, niko od vas to bolje ne može da zna i niko nema potrebe da vas voli više od vas samih.


BLIZANCI

U ovoj nedelji će vam se činiti da ništa nije logično i da ništa nije u redu. Neka ovo bude vežba u otpuštanju stvari koje ne možete da kontrolišete. Dobra vest je da vaša vladajuća planeta Merkur ulazi u svoj drugi kućni znak Device 4. avgusta dajući vam podsticaj u vašoj komunikaciji, izražavanju i karijeri. Uverite se da imate sve detalje pre nego što preuzmete veću odgovornost.


RAK

Tema ove nedelje je „pazi šta želiš,  moglo bi se ostvariti“ jer snovi za koje si mislio da su potpuno van domašaja padaju jedan po jedan u tvoje krilo. Tako je divno osećati se viđenim i podržanim, ali sav pritisak odgovornosti gura vaš nervni sistem u preopterećenje. Pre nego što sednete da odgovorite na sve te e-poruke koje izazivaju anksioznost, opustite se u toploj kupki ili se provozajte kroz grad. Samoumirivanje je jednako važno kao i „ići napred“.


LAV

Ova nedelja donosi prelomni trenutak za brze promene koje ste doživeli u svojoj karijeri, javnom imidžu i odgovornostima tokom poslednjih nekoliko godina. Bez obzira da li dobijate unapređenje,  važan poziv ili morate da otpustite nekog, moraćete da donesete brzu odluku zbog koje ćete se osećate pomalo destabilizovano. Ako se osećate na ivici, stavite telefon na mod „Ne uznemiravaj“ i odvojite malo vremena da  bukvalno ne radite ništa.


DEVICA

Da ne budemo dramatični, ali ova nedelja bi mogla doći sa duhovnim buđenjem za vas.. Konjunkcija Marsa (akcija), Urana (inovacija) i Severnog čvora (neobuzdan rast) 1. avgusta pada u vaš sektor putovanja, obrazovanja i duhovnosti.  Sada je vreme da učite i pokrenete promene. Zatim 4.avgusta , vaša vladajuća planeta Merkur ulazi u vaš znak dajući vam veliku mentalnu jasnoću i artikulaciju. Obavezno zapišite sve što posmatrate.


VAGA

Vreme je da se razbiju neke kletve. Dok se akciona planeta Mars pridružuje šokantnom Uranu i neregulisanom severnom čvoru 1. avgusta, osećate se spremnim da odbacite prtljag i terete koji su vas sprečavali da živite svoj najbolji život. Ovaj tranzit takođe može doneti neočekivane prilike za pozajmice, slobodne nastupe ili pokroviteljstvo koje podržava neke od vaših većih ciljeva u karijeri. Uključite se, pokrenite akciju.


ŠKORPIJA

Velike promene dolaze na polju vaših najbližih odnosa u isto vreme kada pravite proboj u nečemu na čemu ste radili cele godine. Možda su sve vreme imali nešto jedno sa drugim. Iako obično pažljivo birate svoje konfrontacije, svađa ali katarzični susreti mogu doći niotkuda 1. avgusta. Da biste smirili svoj nervni sistem pobegnite u strani film, igrajte igricu koja vas smiruje ili jednostavno birajte putovanje za sledeću godinu.

STRELAC

Ova nedelja je definisana nekim promenama vašeg radnog toka ili dnevnog života. Iako ste veći deo ove godine (i budimo realni, poslednjih nekoliko godina) proveli  usredsređeni na druge i održanje života ono što se dešava 1. avgusta je trenutak preloma. Nadamo se da će vam ova promena dati više prostora da se bavite romansom, provodite vreme sa onima koje volite ili u hobijima. Više nije prihvatljivo da vaš život bude samo posao i briga, potrebna vam je i igra i avantura.


JARAC

Čestitamo, konačno sledi napredak za vas u potrazi za stvarima koje želite da radite umesto da idete putem svih drugih. Iako je uzbudljivo dobiti sve što želite, ovo takođe može biti stresno. Pobrinite se da odvojite vreme da se koregulišete sa svojim partnerom ili da provedete kvalitetno vreme sa svojim prijateljima  da biste smirili svoj nervni sistem. Probudite se, recite sebi "Mogu ja to", jer možete.


VODOLIJA

Iznenadne i brze promene očekuju se na domaćem planu ove nedelje dok se Mars (akcija) susreće sa Uranom (inovacija) i Severnim čvorom (neobuzdana ekspanzija) 1. avgusta. Bili ste u procesu velikih promena u svom domu i porodičnom životu od 2018. godine, ali ovo je trenutak proboja što se tiče negovanja vašeg jedinstvenog privatnog prostora. Velika promena je neuredna, pa biste možda želeli da potrošite vreme na organizovanje, dubinsko čišćenje ili obavljanje zadataka da biste bili mirni usred oluje.


RIBE

Ove nedelje dolaze velike promene za vaše okruženje. Cele godine ste učili da je jedina konstanta na koju možete da se oslonite vaš plan, a ovo je trenutak proboja za reorganizaciju vaših rutina. Zatim, 4.avgusta, Merkur prelazi u vaš sektor partnerstva. Računajte na  nekoliko povoljnih nedelja za povezivanje sa onima koji vas zaista vide - romantično ili na drugi način. Zašto biste izbegli da to doživite?


Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x