NEDELJNI HOROSKOP: RETROGRADNI JUPITER ĆE POSEBNO UTICATI NA OVA DVA ZNAKA, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Glavni događaj ove nedelje stiže 28. jula sa mladim mesecom u Lavu. Istog dana, Jupiter počinje retrogradno da se kreće. To će imati uticaja na sve znake zodijaka, a posebno na dva od dvanaest. Da li ste među njima?


OVAN

U poslednje vreme se činilo da novac nestaje sa vašeg računa onoliko brzo koliko i dolazi, a 26. ili 28. jula možda ćete dobiti poziv za buđenje o tome koliko ste potrošili. Srećom, mlad mesec u Lavu 28. jula nudi vam novi početak vašeg romantičnog ili kreativnog života. Vreme je da izaberete ne samo ono zbog čega se osećate dobro, već i ono zbog čega se osećate podržano.


BIK

U poslednje vreme se osećate mnogo smelije i otvorenije, ali sa ovim dolazi i stalna uznemirenost. Kratki odmor sa nekim bliskim na početku sedmice bi mogao da ublaži napetost, pomažući vam da se osećate manje zarobljeno. Tada vam mlad mesec u Lavu 28. jula omogućava da ponovo otkrijete osećaj smirenosti u svom životnom prostoru ili sa svojom porodicom. Tražite životni mir, recite da vam je potreban i naći ćete ga.


BLIZANCI

Mlad mesec u Lavu 28. jula prilika je da ponovo stupite u kontakt sa nekim ili uspostavite bolje granice za komunikaciju. Međutim, s obzirom da se vaša vladajuća planeta Merkur ove nedelje sukobljava sa Marsom i Uranom, možda ćete morati da se nosite sa dosta neočekivanih poremećaja u vašem toku. Zamislite ovo manje kao odvraćanje pažnje od vaše redovne rutine, a više kao lekcije o najboljem korišćenju vašeg vremena. Raspored uvek moeže da se promeni, samo to lepo zamolite ili saopštite.RAK

Mlad mesec u Lavu 28. jula je odlično vreme za vas da bacite neke čarolije obilja i odredite neke namere za vaš novčani tok. Toliko ste svoje energije dali zajedničkim resursima – dugovima, zajmovima i kombinovanju imovine sa drugima  tokom poslednjih nekoliko godina, i zajedno ste napravili mnogo sjajnih izbora. Ali ovaj mladi mesec je prilika da mislite o svojim potrabama i željama. Uradite nešto što dugo odlažete a znate da vam prija.


LAV

Mlad mesec 28. jula je u vašem znaku. Ali uprkos svoj pozitivnoj pažnji i rođendanskoj ljubavi, ova lunacija može učiniti da se osećate posebno osetljivim ili ranjivim. Posebno ste podešeni na senzacije u svom telu, tako da ako niste vodili računa o sebi, ono što nedostaje vašoj rutini može postati veoma očigledno. Sve se ovo dešava da biste mogli da postavite plan za svoj imidž, identitet i brigu o sebi tokom naredne godine. Kako možete bolje podržati svoje telo i um, mislite o tome.


DEVICA

Ovonedeljni mlad mesec u Lavu 28. jula je savršeno vreme da postavite namere oko odmora, meditacije i društvenih projekata za narednu godinu. Postoje zanimljive mogućnosti za putovanja, mudri to planiraju na vreme. Savet ove nedelje: Umesto da se opterećujete, pokušajte da napravite pravu pauzu, a zatim se vratite na ono što vas najviše uzbuđuje.


VAGA

Venera se slaže sa Jupiterom 25. jula  omogućavajući vam da sebi obezbedite momente koji vas inspirišu. Partnerstva, ugovori i sporazumi – posebno oni koji se odnose na vašu karijeru – počinju da se okupljaju ove nedelje, jer ste i vi postali  pristupačan vođa. Tada vam mlad mesec u Lavu 28. jula daje priliku da postavite namere oko prijateljstva, ili nečeg višeg od toga. Samo napred, samo hrabro.

ŠKORPIJA

Dok se komunikaciona planeta Merkur sastaje sa Marsom u sporom, stabilnom Biku, to uče da se zalažete za sebe na poslu ili u očima javnosti. Bez obzira da li pregovarate o plati za svoj posao iz snova ili pričate o nečemu što vas muči u kancelariji, olakšanje je izbaciti sve ovo sa svojih grudi. Mlad mesec 28.jula  je za postavljanje namera u vašem profesionalnom i javnom životu za narednu godinu. Šta želite da postignete, i, što je još važnije, kako želite da se pojavite - to su pitanja na koja ove nedelje treba da date odgovore.


STRELAC

Mlad mesec u Lavu 28. jula donosi novi početak za vaše planove. Pošto vaša vladajuća planeta Jupiter istog dana ide retrogradno, važno je da pratite ono što vam donosi radost i što vas inspiriše. Ono što nije za vas inspirativno  verovatno para. Od maja su se u vašem životu pokrenule mnoge romanse i umetnički projekti. Zapitajte se šta je farsa, a šta vas iskreno pokreće i održava.


JARAC

Mlad mesec u Lavu 28. jula nudi vam priliku da odredite namere oko zajedničkih resursa i saradnje. Vreme je da podvučete crtu i vidite šta vam donosi, a šta odnosi novac i energiju. Isto važi i za ljude iz okruženja.  Od koga možete tražiti podršku koja vam je potrebna? Ovo je takođe odlično vreme za postavljanje energetskih granica, posebno na poslu ili sa porodicom. Kada budete jasni u svojim granicama ove nedelje, nećete potpuno da izgorite za šest meseci od sada.


VODOLIJA

Sukobi sa vašim partnerom oko rasporeda i obaveza kod kuće imaju težak početak ove nedelje. Sve se čini kao da se dešava odjednom i što je najgore, ništa od toga se zapravo ne odnosi na vas. Radi se o tome kako se pojavljujete i šta drugima dopuštate. Srećom, mlad mesec 28. jula omogućava vam da osvežite svoje obaveze i da se vratite na istu stranicu. Ono što bi trebalo da zapamtite je da nedelja dan kad retko pravimo rasporede, a trebalo bi i to raspored naših potreba.


RIBE

Novi početak za vaš radni tok i dnevne rutine stiže sa mladim mesecom u Lavu 28. jula. S obzirom da vaša vladajuća planeta Jupiter ide retrogradno istog dana, veliko pitanje koje sebi treba postaviti je: „Šta je vredno mog vremena?“ Ako vam nešto ne odgovara već duže vreme, možda je vreme da krenete dalje. Ne brinite previše o pronalaženju savršenog uklapanja, i umesto toga se fokusirajte na polako integraciju stvari korak po korak.
Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x