NEDELJNI HOROSKOP: SJAJNA NEDELJA ZA STRELČEVE, RIBAMA SE VRAĆA SAMOPOUZDANJE

Ovo je nedelja u kojoj su aspekti Strelaca takvi da se dešavaju jednom u deceniji, Ribe ove nedelje mogu da očekuju povratak izgubljenog samopouzdanja, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 30.05.- 06.06.2022.

OVAN

Vreme je da progovorite. Konjunkcija Mars-Jupiter 29. se odigrala u vašem znaku i sad je pravo vreme da svi čuju šta imate da kažete. Nemojte se obazirati naone koji budu preplašeni onim što čuju od vas, jer vaš cilj je da vas čuju oni koji su spremni da dele vaše ideje i ljudi su uzbuđeni zbog stvari koje imate da kažete. Podignite glavu, ispravite ramena i krenite. Ne osvrćite se i ne gubite vreme na ljude koji ne mogu da se nose sa vama u vašoj autentičnosti.

BIK

Sezona pomračenja donela je mnogo završetaka u vašem životu, ali se time i završio period nemilosrdnih promena. Sada ste na potpuno drugom mestu nego što ste bili pre godinu dana, a prašina se konačno dovoljno slegla da vidite šta je na drugoj strani. Venera se vratila u vaš znak i vreme je da sebi priuštite nešto što vas ispunjava i da proslavite činjenicu  koliko ste daleko stigli.

BLIZANAC

Vaša vladajuća planeta Merkur konačno završava svoju retrogradnost 3. juna. Međutim, možda će vam trebati nekoliko dodatnih dana da se vratite na pravi put pre nego što krenete sa novim planovima. Komunikacione planetarne stanice usmeravaju se u vaš nesvesni sektor čineći da se osećate zbunjeno ili van kruga. Pokušajte da se oslobodite svake anksioznosti koju osećate zbog stvari koje su van vaše kontrole. Sa Marsom i Jupiterom koji se sastaju u vašem društvenom sektoru, prijatelji i saradnici su više nego spremni da pokriju ako vam je potreban dodatni odmor.

RAK

Svi vaši ciljevi u karijeri su se spojili kada se Mars susreo sa Jupiterom u vašem sektoru imidža 29. maja. Ne samo da dobijate više prilika za priznanje, već ste u mogućnosti da svoje dane ispunite poslom i zadacima koji vas zadovoljavaju. Kako Saturn postaje retrogradan 4.juna, konačno možete da se opustite nakon meseci guranja da dostignete nove visine i činite mnogo usluga svima ostalima na tom putu.

LAV

Bez obzira da li odlazite na putovanje, započinjete novi kurs ili se vraćate u duhovnu praksu, konjunkcija Mars-Jupiter 29. maja je donela proširenje vidika. Ali pre nego što krenete na ovo putovanje, morate da pokrijete svoje smene na poslu, planirate brigu o deci i ponovo pregovarate o kućnim obavezama sa svojim partnerom ili cimerom. Saturn ide retrogradno u vašem sektoru posvećenosti 4. juna donoseći vam neophodnu lakoću dok razrađujete detalje.

DEVICA

Posle nedelja planova koji su više izgledali kao  napred-nazad, nego kao stvarni put, ove nedelje ste konačno u mogućnosti da uhvatite pravac. Konjunkcija Mars-Jupiter 29. pala je u vaš sektor zajedničkih resursa i otkrila da morate da uložite  dodatni napor kako biste bili sigurni da se vaš partner oseća podržano u njegovoj često teškoj poziciji. Naravno, bilo bi zabavnije da možete na odmor, ali podrška partneru ili prijateljima je sada potrebna na drugi način, pa to i učinite.  To će učvrstiti vaš odnos

VAGA

Konjukcija Mars-Jupiter pala je u vaš partnerski sektor, i ako je ikada postojao trenutak za pucanje, to je to. Iako se vaše romantične veze takođe zagrevaju, ovo je posebno povoljan aspekt za stvaranje novog poslovnog ili kreativnog partnerstva ili ponovno pregovaranje o nekom ugovoru ili vezi. Samo sa konoačnom odlukom sačekajte do 3. juna  kako biste znali da su svi detalji u redu.

ŠKORPIJA

Konjunkcija Mars-Jupiter 29. maja vratila vas je u akciju. Bilo da se bavite intenzivnom fitnesom, radite prekovremeno da biste uštedeli novac za letnji odmor ili se bavite organizovanjem kuće, trenutno imate neograničenu energiju kada je u pitanju posao i briga o sebi. Ako se bavite dugotrajnim zdravstvenim problemom ili hroničnom bolešću, ovaj aspekt takođe može doneti dobre vesti o lečenju ili olakšanju.

STRELAC

Susret  Marsa sa sa Jupiterom donosi promene u vašem romantičnom sektoru. Ovakav aspekt se pojavljuje samo jednom u deceniji, tako da ako želite da ubrzate prelazak na posvećenu vezu ne propustite ovu priliku! Možda ćete se takođe vratiti hobijima, kreativnim projektima ili TV pijankama koje ste napustili u naletu stresa ranije ove godine. Neka vam zadovoljstvo bude prioritet.

JARAC

Konjunkcija Mars-Jupiter 29. maja pala je u vaš kućni sektor. Iako bi vam ovaj aspekt mogao doneti iznenadni nalet energije za projekte poboljšanja doma, takođe može dovesti do žestoke svađe između vas i člana porodice ili cimera. Problemi koje ste držali za sebe ne mogu se više držati pod tepihom. Ako se raspravlja o novcu, možda ćete moći da postignete dogovor kada Saturn bude retrogradan 4. oslobadajući deo vašeg tekućeg finansijskog pritiska.

VODOLIJA

Ako se osećate kao da ništa ne može da se uradi osim ako to ne uradite sami, onda je to znak da morate da se povučete i napravite pauzu. Zašto nastaviti kada je ovo opterećenje neodrživo? Vaša vladajuća planeta Saturn postaje retrogradna 4.juna, oslobađajući deo pritiska zbog kojeg se osećate kao da morate sve da uradite sami. Umesto da preuzimate više posla, delegirajte i verujte svojim saigračima dovoljno da sami završe projekat.

RIBE

Konjunkcija Mars-Jupiter pala je u vaš sektor novca i vrednosti i ovo je povoljan trenutak da tražite više pažnje ili nadoknade. Zašto se ne zalažete za ono što zaslužujete? Zamolite svog šefa za povišicu i obavestite svog partnera ili cimera o vašoj zabrinutosti oko zajedničkih resursa kod kuće. Ovaj aspekt takođe donosi napredak u terapiji ili značajno povećanje vašeg samopouzdanja. Naučiti da cenite sebe nije mali podvig. U redu je priznati da ste velika stvar.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x