Nedeljni horoskop: Slobodne ribe očekuje iznenađenje, vage mogu da se nadaju finansijskoj podršci

Promenom nedelje može se promeniti i sudbina. Šta vas očekuje  ove nedelje saznajte kroz dubinsku astrološku analizu planeta i njihovog kretanja tokom nedelje. 


OVAN

Ove nedelje možete očekivati dobre ljubavne, ali i genaralno međuljudske odnose. Samci mogu da očekuju povoljan predlog od starog prijatelja. Bračni parovi će se truditi da podmlade svoju ljubav kroz poklone i kvalitetno provedeno vreme sa partnerima. Kada je u pitanju karijera Ovnovi mogu ove nedelje mogu da očekuju turbulencije u svom poslu. Možda je vreme da napravite prethodni plan rada i unapred zakažete stvari kako se možda ne biste zaglavili u jednom zadatku. Ukratko, možda ćete morati da radite na svojim prioritetima. Takođe može doći do iznenadnih neslaganja sa kolegom. Ono što je dobro, ove nedelje može  možete uštedeti dovoljno za kupovinu za sebe  ili  obrazovanje svoje dece. 


BIK

Pravo je vreme da odradite sav svoj posao na čekanju. Pokušajte da rasčistite sa svim zaostalim obavezama  kako ne biste imali problema u susretu sa novim projektima. Može se desiti da  imate iznenadne nesuglasice na radnom mestu sa kolegom. To može dovesti do problema u vezi koji mogu povećati nivo stresa. Da biste održali harmoniju u bračnom životu, pobrinite se da sa partnerom provedete kvalitetno vreme kako bi plamen goreo i potrudite se da ne dođe do nedostatka komunikacije. Držite se dalje od svađa sa članovima porodice, jer to može izazvati stres u vašem životu. Komunikacija može igrati vitalnu ulogu u ljubavi i odnosima ove nedelje, a to se posebno odnosi na bikove sa vezom na daljinu. 


BLIZANAC

Možda ćete morati da održavate oprezno ponašanje na svom radnom mestu. Vaša inovativna priroda može vam pomoći da zadržite tempo i donesete uživanje u vašem ličnom, ali i profesionalnom životu. Nastavite tako i ova monotonija u životu može postati stvar prošlosti, zaboravljena i zakopana! Novac ili resursi mogu se pojaviti za zabavu. Možda ćete se zabaviti sa prijateljima, jer ćete se suočiti sa rizicima koji mogu izazvati veliki udarac i otkriti više o tome ko otkrivate da ste. Finansijska pomoć iz neočekivanog izvora može pomoći da se ubrzaju vaši projekti za koje ste mislili da će završiti bez odgovarajuće podrške.


RAK

Ova nedelja može biti dobra za napredovanje u karijeri. Međutim, mogu postojati kruti problemi, jer mogu nastati neka odlaganja i poteškoće.Možete delovati opreznije i objektivnije što bi moglo pomoći u jačanju vašeg finansijskog položaja. Taj period može uneti jasnoću u vaše odnose. Međutim, možda ćete proći donekle složenu fazu u svom ljubavnom životu. Pobrinite se da efikasnije rešavate osetljive situacije jer postoji mogućnost nesporazuma sa vašim voljenima. Uprkos visokom nivou samopouzdanja, studenti možda neće biti u mogućnosti da se dobro ponašaju iz ličnih razloga. Iako sa pozitivnim efektom planeta možete održati dobro zdravlje, ali ipak ćete morati da radite prema izreci bolje je sprečiti nego lečiti.


LAV

Podsticanje mogućnosti za rast i dobit može vam oživeti raspoloženje tokom nedelje. Vaše entuzijastično i energično raspoloženje, stav samopouzdanja može vam pomoći da postignete uspeh. Međutim, uzdržite se od agresije i preteranog samopouzdanja. Budite prijemčivi za gledišta drugih i klonite se svoje dominantne prirode. Lični problemi mogu izazvati anksioznost. Naučite da ostanete mirni i ne forsirajte dalje od tačke. Vaš nivo kondicije može se poboljšati jer postoji verovatnoća da ćete održati dobre nivoe energije ove nedelje. Učenici mogu shvatiti svoje odgovornosti ako postanu ozbiljni u postizanju odličnih ocjena. Međutim, možda ćete morati da organizujete svoj posao s dužnim promišljanjem i da u skladu s tim radite kako biste postigli svoje ciljeve za nedelju.


DEVICA

Ova nedelja bi mogla doneti neke izazove na polju karijere. Možda ćete morati da se potrudite najbolje što možete kako biste efikasno izvršili zadatke. Bilo bi preporučljivo da preduzetnici ne žure sa brzopletim odlukama da prošire svoje poslovanje tokom vikenda. Ovo je možda dobar trenutak za formulisanje novih strategija za povećanje vaše zarade. To bi takođe moglo biti vrhunsko vreme za pregled i reviziju akcionih planova. Međutim, uz pomoć nekih inteligentnih poteza, mogli biste ostvariti značajan napredak tokom nedelje. Ljubavni život može biti uzbudljiv, ali ponekad će tvrdoglavi pristup vašu vezu učiniti ranjivom. Povoljan uticaj planeta može povećati vaše ljubavne izglede. Uz pozitivne planetarne uticaje, studenti će verovatno napredovati u svojim akademskim poduhvatima. Zdravstvene fluktuacije mogu biti naznačene za nedelju dana. Zbog toga će možda biti potrebno da održite uravnotežen pristup i zdrav način života.


VAGA

Dobici i uspeh će verovatno napredovati u vašem životu. Zbog toga ćete možda biti pomalo opsednuti svojim ciljevima. Iako, nemirna, impulsivna i želja za najluđom vrstom uzbuđenja može biti prevaziđena vašom lakoćom i ljubavlju. Ovo vam može pomoći da budete pomilovani zbog svojih gluposti. Majke Vage mogu se ponašati više kao staromodna osoba sa moralnim principima dok se bave svojom decom. Ovo vas može postepeno odvojiti od njih. Uz dobro zdravlje i robusno telo, možete nastaviti sa svojim planovima i projektima kako biste postigli uspeh. Vaša ljubav prema malim igrama i izazovima može vam zakazati prijatno putovanje u ovo doba. Finansijska pomoć iz nekog neočekivanog izvora može vam omogućiti da ubrzate projekat za koji ste mislili da bi se završio bez odgovarajuće podrške.


ŠKORPIJA

Vaša sposobnost eksperimentisanja može vas učiniti sposobnim da sredite budžet prema novim šemama. Možda ćete zadobiti priznanje svojih pretpostavljenih. Suočavanje sa važnim osobama sa izvrsnim ličnostima može vam pomoći da se rešite negativnosti koje vas mogu proganjati duže vreme. Mada, možda ćete se tokom nedelje osećati žilavim, snažnim, energičnim i veoma nemirnim. Možda je vreme da posetite mlađu braću i sestre i obasipate ih poklonima kako biste uživali u nezaboravnim i ohrabrujućim trenucima. Taj period može doneti povoljne promene u vašem životu. Međutim, u ljubavnim odnosima može vam se desiti da svrbite zbog emocionalnog intenziteta i divlje romantike i da želite da uklonite veliku strast. Planiranje putovanja sa decom može biti najbolja opcija za ovo vreme. Pobrinite se da nosite dodatni novac kako biste podmirili iznenadne troškove. Prepustite se mudrom donošenju odluka.


STRELAC

Nedelja se može otvoriti pozitivnom notom jer vam vaše sposobnosti mogu pomoći da iscrpite priliku za koju ste se osećali da je izgubljena u protekloj nedelji. Ganesha vam savetuje da učinite to da polako dobijete sve što ste izgubili. Komunikacija sa partnerima, klijentelom i drugim značajnim osobama u ovom trenutku može postati produktivna. U ovom trenutku vaša budućnost može izgledati sjajno. Dobijanje dodatne energije meditacijom i izliječenjem može vam pomoći da oživite svoj um i tijelo na koje će u ovom trenutku možda trebati pažnja. Uverite se da ne žurite sa brzim ulaganjima da ne biste požalili u narednim danima. Sigurno nebo bi moglo biti idealno za vas da uložite svoj novac. Karijera može postati zanimljiva, međutim možda ćete morati razmisliti o nekim pitanjima prije nego što dođete do zaključka. Podrška prijatelja i rodbine može vas obasjati blaženstvom koje može postaviti jake temelje za vašu budućnost. Zapamtite da su odluke važne, pa ih uzimajte mudro.


JARAC

Zahvaljujući vašoj oštrini, upornosti i opsesiji za savršenstvom. na dobrom ste putu da ostvarite ciljeve. Grešiti je ljudski, opraštati je božanski! Možda ćete osećati veliko olakšanje jer vas draga osoba može pomilovati zbog vaših nenamernih grešaka. Možda ćete više delovati kao kritičar i prevrtljivi perfekcionista koji želi da ostane vezan za svoje filozofske stavove. Ovo može izazvati snažan prigovor drugih i možda će biti teško nositi se sa situacijom. Sa izdržljivošću na vrhuncu, možete biti motivisani da preuzmete bilo koji mentalni ili fizički zadatak. Pokušajte da uložite svoju snagu u nešto dobro i svrsishodno. Neočekivani dolazak neočekivane osobe može učiniti vaše dane skladnim.  Iskoristite priliku. Sve u svemu, možda će vam trebati vremena da se transformišete i prilagodite novoj atmosferi.


VODOLIJA

Možete dobiti finansijsku pomoć od svog poslovnog partnera. Ovo bi mogla biti nedelja za rešavanje zaostataka i planiranje novog poduhvata. Pokušajte da analizirate kako biste razjasnili svoj prošli rad kako biste poboljšali svoje greške. Za zaljubljene možda nije pogodno vreme da se obrate nekome koga vole, jer to može doneti nove izazove.  Sunčev tranzit vas upozorava da se ne upuštate u rasprave sa starijima. Možda ćete uživati u malom druženju sa porodicom. Suzdržite se od rasprava sa tazbinom jer bi to moglo postati ružno. Budući da Jupiter ide retrogradno, možda ćete morati biti oprezni dok razgovarate sa svojim supružnikom. Nemojte biti grubi i uvredljivi zbog prethodnih grešaka tokom tog perioda jer bi to moglo uticati na vašu vezu. Finansijski ovo može biti prosečna nedelja.


RIBA

Za Ribe ovo može biti veoma naporna sedmica, jer veliko opterećenje može dovesti do umora. Međutim, stariji će vam pružiti ruku i pomoći ali će vas i voditiće do uspeha u projektu na radnom mestu. Kolege vam mogu pružiti dobru podršku i pomoći vam u poslu. Kroz istraživački rad možete postići uspeh.  Ovaj period može biti odličan za ljubav i odnose, jer samci mogu dobiti željene partnere. Možda je pravo vreme da potražite nekoga koga volite. Ribe u braku mogu imati koristi od svog supružnika. Ovo je pravo vreme da počnete i sa redovnom ishranom i vežbanjem.  Promena vremena može dovesti do nekih zdravstvenih problema, pa na to posebno obratite pažnju.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x