NEDELJNI HOROSKOP: VREME JE DA BLIZANCI OTPUTUJU, VAGE DA PRONAĐU LJUBAV

 Ove nedelje je pravo vreme da Blizanci otputuju, za Vage je najbolje vreme da traže ljubav i upoznaju se sa novim ljudima,  a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za period 18. -25. jul.

OVAN

Sezona Lava počinje 22. jula i za vas je ovo najromantičnije godišnje doba! Veći deo ovog leta proveli ste više u režimu hibernacije – trošeći mnogo vremena na poboljšanja doma i prekovremeni rad. Ali više ne možete da odolite želji da izađete i zabavite se. Kreativni projekti takođe dobijaju koristan podsticaj kada se Merkur poveže sa Jupiterom 23. jula. Sada je vaše vreme za igru.


BIK


Za vas je ovo doba godine za druženje sa porodicom i raščišćavanje doslovnog ili metaforičkog podruma. Bilo da treba da se oslobodite emocionalnog prtljaga ili ste samo spremni da se rešite sve one odeće koju niste nosili od 2009. godine, nema vremena boljeg od sadašnjeg za rasčišćavanje. Kasnije tokom leta, imaćete više ometanja na poslu ili sa dokumentacijom, pa iskoristite ovu nedelju da napravite prostor. 


BLIZANCI

Sezona Lava počinje 22. juls , a za vas je ovo sezona brzih putovanja, dugih šetnji po komšiluku i druženja sa prijateljima. Ovo je takođe odličan trenutak da uđete u svakodnevnu naviku vođenja dnevnika ili pisanja, ili da vežbate veštinu poput šivanja ili kuvanja. Razgovor koji vodite sa starim poznanikom 23.jula može dovesti do neočekivane karijere ili mogućnosti zarade. Budite otvoreni za sve što vam se dešava ove nedelje.


RAK

Dok završavate rođendansku sezonu, možete osetiti da će se jedna od vaših najbližih veza uskoro promeniti. Možda se udaljavate od prijatelja. Možda ste spremni da se posvetite nekome za koga ste mislili da je samo povremeni partner. U svakom slučaju, ova tranzicija vas teško opterećuje. Zatim sunce prelazi u Lava 22. jula pomerajući vaš fokus na vaš novčani tok i vaše vrednosti. Sledećih nekoliko nedelja je za donošenje izbora koji će vam doneti ono što vam je potrebno.


LAV

Konačno je tvoja sezona! Nedelja počinje pomalo teško sa jurcanjem unaokolo oko obavljanja zadataka i naglašavanjem detalja. Ali kada se Merkur 19. uđe u vaš znak, a sunce ga prati 22. jula, ponovo ste pod kontrolom i u centru pažnje gde pripadate. Ne samo da vam svi posvećuju mnogo rođendanske pažnje zato što izgledate dobro, već ste takođe prepuni kreativnih ideja i želite da kažete šta mislite.


DEVICA

Sezona lavova počinje 22., a za vas je ovo doba godine kada je najbolje povući se, uzeti odmor i osloboditi se nepotrebnih obaveza. Ovo je bila još jedna godina skoro stalnih promena i verovatno niste odvojili vreme koje vam je potrebno da sednete i osetite svoja osećanja. Dok se Merkur povezuje sa Jupiterom 23.jula sesija katarzične terapije, ćaskanje sa prijateljem ili termin za akupunkturu pomažu vam da obradite ono što se dogodilo.


VAGA 

Rani deo nedelje donosi olakšanje na poslu, ali čak i sa manjim pritiskom na vas, ne možete da se oslobodite osećaja da ne radite dovoljno. Zapamtite da je odmor neophodan. Srećom kada sezona Lava počne 22. jula, vaš fokus se pomera na vaš društveni život i zajednicu. Posebno 23. imate skoro ogromnu količinu poziva. Ako tražite ljubav, ovo je takođe vreme da zamolite prijatelja da vas sa nekim upozna.


ŠKORPIJA

Sezona Lava počinje 22. jula, a za vas je ovo doba godine i snažno i bolno jer ste ohrabreni da se fokusirate na svoju karijeru i imidž u javnosti. Ponosite se svojim radom više od većine, a ipak imate poteškoća da dobijete priznanje za svoj trud. Dok se Merkur povezuje sa Jupiterom 23., dobijate slatku poruku od kolega ili nekoga ko radi za vas koja vas inspiriše da nastavite da idete ka svojim ciljevima.


STRELAC

Početkom nedelje verovatno se osećate pod stresom zbog svojih finansija. Možda ste rizikovali ulaganja, ili ste možda zabrinuti da je nedavno unapređenje na poslu previše dobro da bi bilo istinito. U svakom slučaju, pravo je vreme da se fokusirate na ono što možete da kontrolišete kada je novac u pitanju. Zatim, sunce prelazi u Lava 22., otvarajući sezonu širenja vašeg uma! Planiranje vašeg sledećeg (jeftinog) odmora ili kopanje po mogućnostima novog projekta ili posla donosi vam radost, pa prepustite sebi da pobegnete u fantaziju.


JARAC

Da li vas je bura u sezoni pomračenja ostavila pomalo zbunjene? Nisite sami. Povratak omiljenom hobiju pomaže vam da se saberete nakon svih tih krivih loptica. Preskočite piće sa saradnicima i opustite se na kauču uz film ili seriju ili možda gitaru. Šta god da je, radite ono što vas čini srećnim! Ovo će biti vaša osnova kada se vratite u rutinu.


VODOLIJA
Komunikacija se aktivira za vas kada Mars ulazi u Ovna 24.jula, donoseći toplinu u vaše grupno ćaskanje i vaše radno sanduče.  Takođe ste odjednom najpopularnija osoba svuda gde god da krenete. Pod ovim uticajem će se verovatno popuniti i vaš raspored. Dakle, iako svi žele da ćaskaju, uverite se da niste uhvaćeni u razgovoru sa ljudima koji vam se čak i ne sviđaju.


RIBE


Sezona Blizanaca nastavlja da donosi mnogo uzbuđenja u vaš dom, posebno kada se sunce povezuje sa strastvenim Jupiterom u Ovnu 23.jula.  Ako ste tražili izgovor da priredite kućnu zabavu ili se razbacite na gluposti koje vas čine srećnim, ovo je vaša prilika! Kako Venera ulazi u Bika 28., takođe ste uzbuđeni što ćete više vremena provoditi istražujući svoj kraj. Kretanje drugačijim putem u popodnevnoj šetnji može dovesti do prijatnog iznenađenja.Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x