Ovim horoskopskim znacima 2022. donosi sreću u ljubavi, proverite da li ste među njima

Neki od znakova zodijaka, prema predviđanju astrologa u 2022. imaće ekstraordinarnu sreću u ljubavi. Otkrivamo vam kome će zvezde iduće godine biti najnaklonjenije.


LAV

Lavovi imaju najveće šanse da u 2022. godini upoznaju srodnu dušu.Ovaj znak može se smatrati najsrećnijim znakom zodijaka kada je u pitanju ljubav u novoj godini, pa ako ste rođeni u znaku Lava pripremite se na sjajan ljubavni period, posebno u prvoj polovini sledeće godine. Zapamtite savet da ne bi trebalo da se nervirate oko sitnica, jer ćete videti da su to sitne prepreke koje vas vode preko sjajne ljubavne staze.


OVAN

Ovnovi takođe imaju sjajne šanse da u 2022 godini pronađu partnera za dugu i stabilnu ljuvbavnu vezu. Ovnovi će ljubav u vazduhu osetiti već početkom godine, bilo da govorimo o povratku stare ili o rađanju nove ljbavi. Ovnovi bi sledeće godine trebalo da se odreknu svoje potrebe da sve drže pod kontrolom i da puste da se ljubavni odnos odvija sam po sebi kako bi na kraju videli rezultate.


BLIZANCI

Godina ljubavi sledi i za Blizance koji u pečetku verovatno neće razumeti šta se dešava. Godina će im početi bez posebnih naznaka ljubavi, ali će polovinom godine stvari početi da se menjaju. Blizanci će u junu ojačati postojeće veze ili ući u nove veze koje obećavaju. Sledeća godina je sajajno vreme za Blizance koji su u stabilnoj vezi da zakorače u polje braka.


VODOLIJA

Vodolije mogu da se nadaju intenzivnoj ljubavnoj godini. Zvezde spremaju brojna sjajna iznenađenja za Vodolije u 2022. godini. Vodolije u dugim i stabilnim vezama naći će novi način komunikacije sa partnerom koji će ih dodatno zbližiti.

Vodolije koje su u potrazi za srodnom dušom moraće da budu strpljive i pre svega da veruju u sebe i u to da će njihove želje postati realnost i pre nego što su se nadale.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x