Ovo su najbolje supruge i supruzi po horoskopu

Hoće li biti dobar suprug ili supruga? Horoskopski znak muškarca i žene otkritivaju puno toga o tome jesu li njihove osobine dobrodošle za brak.

Astrolozi su saglasni da se u ova tri horoskopska znaka rađaju žene koje se najbolje snalaze  u ulozi supruge, a da se u savsvim drugim znacima rađaju muškarci koji će biti dobri muževi. 


ŽENA RIBA

Žene rođene u znaku Ribe su posvećene ljubavi i duboko razmišljaju o svemu. Njihova odanost čini ih vernim suprugama koje razmišljaju o osećanjima svog partnera. Ukoliko savladate povučenost žene Ribe u samom startu, otkrićete posvećenu ženu za ceo život.


ŽENA STRELAC

Nesebične žene rođene u znaku Strelca će uvek brinuti i pokušavati da rešavaju vaše probleme. Kada se žene Strelčevi vežu, one su fokusurane na porodicu i ostvarenje zajedničkog cilja. Kada žena Strelac odluči da vas voli, smatrajte da ste dobili njeno srce. Uvek će se boriti za vas i biće na vašoj strani.


ŽENA JARAC

Ukoliko se odlučite za ženu rođenu u znaku Jarca dobićete partnerku koja će zauvek ceniti trud i pažnju koju joj posvećujete. Ako uspete da razbijete zidove oko nje, njeno srce će zauvek ostati otvoreno za vas. Istina, žene ovog znaka umeju da budu tvrdoglave, ali će uvek priznati svoju grešku.


MUŠKARAC VAGA

Iskrenost u izražavanju osećanja je jako bitna osobina koju muškarci rođeni u znaku Vage imaju, a koja je za žene izuzetno važna. Muškarci Vage se ne plaše se da će ih neko povrediti i žele puno sklada u vezi. Brak sa muškarcem ovog znaka je simbol sklada i retkih turbulencija.


MUŠKARAC RAK

Žene koje osvoje muškarce Rakove zaslužuju čestitke. Ovi muškarci imaju sve što je potrebno za dobrog muža. Brižni su, odani i osećajni. Muškarac Rak će dati sve od sebe da ženu učini srećnom, ukoliko to ne uspe učiniće sve da odagna loše raspoloženje.


MUŠKARAC BIK

Brak s muškarcem rođenim u znaku Bika biće senzualan i pouzdan! Muškarci s ovim znakom ne boje se čvrste veze. Muškarci Bikovi žele za sebe žele osobu koja je sigurna za ceo život. Kada se zaljubljuju, zaljubljuju se jako, a brak sa njima je stabilna avantura.
Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x