SPERMITE SE ZA DRAMU: VUČJI MESEC SE VEČERAS POJAVLJUJE NA NEBU

Prvi pun mesec u godini poznat je kao vučji mesec, a pojaviće se večaras na nebu i uticaće najviše na ova četiri horoskopska znaka.


Za ovaj fenomen vezane su najstrašnije priče, a naziv je dobio po mitu da vukovi najviše zavijaju upravo prvog punog meseca u godini.


Iako se ova tvrdnja ispostavila kao netačna, mit je ostao u narodu.


Vrhunac Vučjeg meseca se očekuje u 23:51. Ukoliko ne bude oblaka, NASA  potvrđuje da će se  u pravcu istok-severoistok jasno videti pun mesec, ali verovatno i sjajnu zvezdu blizu punog meseca.


To je Poluks, zvezda koja je deo sazvežđa Blizanaca, i često se naziva najsjajnijom zvezdom ovog sazvežđa. Zanimljivo je da oko Poluksa kruži planeta. Jako mali broj zvezdanih džinova ima ovakvu vrstu pratioca.


I Jupiter i Saturn će takođe će biti vidljivi, primetila je NASA, ali će biti nasuprot Mesecu iznad jugozapadnog horizonta.


Vučji mesec će najviše uticati na ova četiri znaka horoskopa


OVAN

Osećaj nostalgije i tuge je ono što će vučji mesec izazaivati u vama jer se seli na vašu teritoriju doma i porodice Ipak, pokušajte da ne razmišljate o previše o teškim stvarima iz vaše prošlosti. Vreme ja da krenete dalje, da pažljivo tretirate vaše najmilije, ali i da shvatite šta je to što vam oduzima prostor i vreme koje vam je neophodno da bi se posvetili sebi.


RAK

Ovo je razdoblje kada ćete se konačno odmoriti od brige za druge i posvetiti se sebi! Puno ste radili na tome, a sada je vreme da ojačate svoja uverenja i radite na svom samopouzdanju. Očekujte da sve vaše emocije ovih dana budu preuveličane i sačekajte neko vreme da biste važne odluke donosili racionalnije. 


LAV

Zabava je vaša specijalnost, ali ovaj pun mesec od vas traži da na trenutak budete ozbiljni. Neka ovaj pun Vučji mesec u Raku pokaže vašu mekšu stranu, delove vas koji ne dobijaju uvek punu pažnju na površini. Vi ste nežno biće i to bi trebalo da pokažete ljudima.


STRELAC 

Mesec se seli u vašu kuću ponovnog rođenja i transformacije, tako da će ovaj pun mesec uticati na vaše prilagođavanje. Usporite dovoljno da odvojite malo vremena za razmišljanje o tome koji biste segment života mogli da unapredite.
Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x