ZABORAVITE NA ASTROLOGE, ČET BOT VAM MOŽE PROTUMAČITI NATALNU KARTU

OpenAI je kompanija koja je stvorila takozvanog "četbota" koji je izuzetno popularan ovih dana  svuda u svetu. Iako je u fazi testiranja ovanj "četbot" ili " čet robot" može odgovoriti na najrazličitija pitanja.


Iako "četbot" i astrologija, reklo bi se, nemaju mnogo veze, OpenAi može očitati vašu natalnu kartu, reći vam pložaj vaših planeta i najvažnije karakteristike.


Natalna karta je, inače,  astrološki koncept koji se temelji na ideji da položaj nebeskih tiela u trenutku rođenja osobe ima uticaj na njen život i karakter.


Astrolozi veruju da se ove pozicije mogu interpretirati kako bi se dobile informacije o potencijalima i izazovima koje osoba može doživeti u svom životu. Iako je astrologija često kontroverzna tema, brojni ljudi širom sveta veruju u nju i koriste natalne karte kako bi dobili uvid u svoje osobnosti i sudbinu.OpenAI je razvio sofisticirane algoritme koji se mogu koristiti za analizu ogromnih količina podataka. To znači da se ovi alati mogu koristiti za analizu informacija o položaju nebeskih tela i stvaranje uzoraka koji se mogu povezati s različitim aspektima života osobe. Ovo bi moglo biti korisno za astrologe koji traže nove načine za interpretaciju natalnih karata, ali i za one koji žele da im se natalna karta očitaSve što je potrebno je da četbot-u, nakon što se OVDE ulogujete, napišete da vam analizira vašu natalnu kartu i da navedete datum, mesto i vreme rođenja.
Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x